ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube Instagram

Απρίλιος 2023

[01/04/2023] Ανοιχτή εκδήλωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας με θέμα: Δίκαιη, χωρίς αποκλεισμούς στήριξη των αγροτών στην εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτική​ς Πολιτικής

Το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 και ώρα 8:00 μμ το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”, πλατεία Δημοκρατίας 1 στην Κάτω Αχαία με θέμα:

«Δίκαιη, χωρίς αποκλεισμούς στήριξη των αγροτών στην εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτκής (ΚΑΠ)»

Ομιλητές:

Λίτσα Λιόπα – Τσακαλίδη, Αφ. Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών.
Χαράλαμπος Κασίμης, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Θεοφάνης Κουρεμπές, Συντονιστής Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ
Τάσος Τσάκωνας, Msc Γεωπόνος, Συντονιστής Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηλείας

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Ανδρέας Ριζούλης, πρώην Βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.


[01/04/2023] Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη μέρα

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη μέρα», διοργανώνει η Ο.Μ. Θέρμης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Θα μιλήσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης (Καραολή-Δημητρίου και Καπετάν Χάψα).

 


[02/04/2023] Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ταύρου διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση με θέμα: Εργασιακά - συνταξιοδοτικό - ασφαλιστικό

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ταύρου διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση με θέμα:

"Εργασιακά - συνταξιοδοτικό - ασφαλιστικό"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11:00 το πρωί στην Αίθουσα 7 των πρώην "Δημοτικών Σφαγείων" Πειραιώς και Επταλόφου στον Ταύρο.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλευτής και τομεάρχης εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Διονύσης Τεμπονέρας, δικηγόρος - εργατολόγος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

 


[02/04/2023] ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΒΥΡΩΝΑ ME ΘΕΜΑ : «Οικονομία-Ασφάλεια-Δημοκρατία»

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Οικονομία-Ασφάλεια-Δημοκρατία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2/4 και ώρα 6.30μμ, στον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου Νέα Ελβετία, Νέας Ελβετίας 34 και Σεβαστείας, Βύρωνα.

Ομιλητές θα είναι οι Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Βουλευτής Νοτίου τομέα Αθήνας, Πάνος Σκουρλέτης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, υποψ. Βουλευτής Βόρειου τομέα Αθήνας και συντονίστρια η Όλγα Στέφου, Δημοσιογράφος, μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ

 


[03/04/2023] Εκδήλωση της ΟΜ Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η ΟΜ Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διοργανώνει εκδήλωση, τη Δευτέρα 3/4, στις 6:30 στην πλατεία Μαντουδίου, με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον των αγροτών».

Ομιλητής ο Στ. Αραχωβίτης, τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

 


[03/04/2023] «Δικαιοσύνη Παντού – Δικαιοσύνη για Όλα» – Μεγάλη εκδήλωση στην Τεχνόπολη ενάντια στις διακρίσεις

Η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα: «Δικαιοσύνη Παντού - Δικαιοσύνη για Όλα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ., Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο: Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ».

Η γλώσσα της εσπερίδας είναι η ελληνική και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις διακρίσεις που βιώνουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα σε όλους τους τομείς της ζωής τους και να απαιτήσουμε όλα μαζί συμπεριληπτικές νομοθεσίες οι οποίες θα συμβάλλουν στην άρση των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων που δημιουργούν εμπόδια στον δρόμο μας για την πραγματική ισότητα.

Η πρόκληση

Τα προηγούμενα χρόνια οι διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας έφεραν κάποια αποτελέσματα αλλά τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα εξακολουθούν να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας καθώς νομικά κενά αλλά και θεσμοθετημένη λοατκιφοβία έχουν εδραιώσει κανόνες και πρακτικές σε όλα τα πεδία – στην Δικαιοσύνη, την Υγεία, την Εκπαίδευση, την Εργασία, την Κοινωνική Πρόνοια κ.ο.κ. που έχουν τις ρίζες τους σε συγκεκριμένα ιστορικά πρότυπα αποκλεισμού και περιθωριοποίησης. Ήρθε η ώρα για μια ολοκληρωμένη και ολιστική στρατηγική διεκδικήσεων και η πρόταση της ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιμετωπίζει την πρόκληση της ανάδειξης εκείνων των πολιτικών που θα εξασφαλίσουν «Δικαιοσύνη Παντού - Δικαιοσύνη για Όλα»

Ο σκοπός

Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δεσμευτεί ότι θα αντιμετωπίσει τον αποκλεισμό και τις διακρίσεις που βιώνουν οι ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι — αντιμετωπίζοντας τα πάντα, από τους δομικούς και κοινωνικούς μηχανισμούς των δικών του οργάνων και μελών μέχρι τις ριζικές νομοθετικές και κοινωνικές αλλαγές, η πρωτοβουλία της ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να λειτουργήσει διαμεσολαβητικά ώστε να φτάσει η φωνή των συλλογικοτήτων που δρουν στο πεδίο εκεί που πρέπει να ακουστεί: Στα κέντρα εξουσίας που θα έχουν την δυνατότητα στο άμεσο μέλλον, ως κυβέρνηση, να σχεδιάσουν νομοθετικές παρεμβάσεις και να εφαρμόσουν πολιτικές που θα συντονίσουν τις δεσμεύσεις του κόμματος για την εξάλειψη των διακρίσεων και θα θέσουν νέα πρότυπα για τη εξασφάλιση της πραγματικής ισότητας.

Η πρωτοβουλία

Η πρωτοβουλία προέρχεται από την ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί τη δική μας πρόταση για μια Ελλάδα συμπεριληπτική και χωρίς αποκλεισμούς.


Η εσπερίδα θα περιλαμβάνει δύο συνεδρίες:

Α΄ Συνεδρία: Εκπρόσωποι ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων θα μιλήσουν για τις διεκδικήσεις και τις προτεραιότητές τους.

-Έναρξή της Α΄ Συνεδρίας από τον Πάνο Ξανθόπουλο, δικηγόρος, μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Πάνελ με εκπροσώπους από ΛΟΑΤΚΙ+ συλλογικότητες:

Ελληνική Κοινότητα Ίντερσεξ - Intersex Greece: Ρηνιώ Συμεωνίδου, Εμπειρογνώμων Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ίντερσεξ Παιδιά, Γενική Γραμματέας Intersex Greece.
ΛΟΑΤ ΑμεΑ: Ανδρέας Ξερουδάκης, Εκπαιδευτικός, Ιδρυτικό μέλος ΛΟΑΤ ΑμεΑ.
Οικογένειες Ουράνιο Τόξο: Χαρίλαος Μιχαήλ, Αρχιτέκτονας, Μέλος των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο.
Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης: Τζωρτζ/Ζωρζ Κουνάνης, Πολιτικός Επιστήμονας, Συνιδρυτό/Συνδιαχειριστό της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ για την Εργασιακή υποστήριξη.
Πολύχρωμο Σχολείο: Απόστολος Πούλιος, PhD, εκπαιδευτικός Μουσικού Σχολείου Ιλίου, Μέλος του Πολύχρωμου Σχολείου.
Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή»: Γιάννος Λεβισιάνος Λαμπρόπουλος, Πολιτικός Επιστήμονας, Υπεύθυνος Διεκδίκησης Θετικής Φωνής.
Σύμπραξη για το κοινωνικό φύλο: Θεοφανώ Παπαζήση, Ομότιμη Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου ΑΠΘ και Συνήγορος του Φοιτητή στο ΑΠΘ, Μέλος της Σύμπραξης για το κοινωνικό φύλο.
Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών: Άννα Απέργη Κωνσταντινίδη, Πρόεδρος Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), αν. ορισμένο μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), των ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων.
Υπερήφανοι Γονείς: Χάρης Σκοκότσα, συνταξιούχος, Ιδρυτικό μέλος των υπερηφανων γονέων.
Colour Youth - Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας: Χαρά Νικολάου, Τελειόφοιτη του Τμήματος Βιοτεχνολογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διαχειρίστρια της Colour Youth.
Emantes - International Lgbtqia+ Solidarity: Σοφία Ζαχαριάδη, Ελεύθερη Επαγγελματίας, Πρόεδρος Emantes International Lgbtqia+ Solidarity.
Orlando LGBT+: Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, Ψυχολόγος, Ερευνήτρια, Επ. Συνυπεύθυνη στο Orlando LGBT+.
Police Action - Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου: Μιχάλης Λώλης, Πολιτικός Επιστήμονας, Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας, Μέλος της Δράσης Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Proud Seniors Greece ομάδα υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων 50 και άνω: Δήμητρα Κυρίλλου, Πολιτικός μηχανικός, Συγγραφέας & Μέλος των Proud Seniors Greece ομάδα υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων 50 και άνω.
Queer Athens: Βάγια Γεωργαλή, Web Designer / Developer, συνιδρύτρια του Queer Athens.
Rainbow Seniors: Μιχάλης Σακελλαρίου, Υποδιευθυντης σχολικής μονάδας, Πρόεδρος των Rainbow Seniors.
Thessaloniki Pride: Αποστόλης Καραμπαΐρης, Πολιτικός Επιστήμονας, Μέλος Δ/Σ του Thessaloniki Pride.

-Συντονίστρια Κατερίνα Τρίμμη: Δικηγόρος, Νομική Σύμβουλος της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μέλος Οικογένειας «Ουράνιο Τόξο», Τακτικό ορισμένο μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), των ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων.

Θα ακολουθήσει 20λεπτο διάλειμμα με καφέ από catering της ομάδας μας

Β΄ Συνεδρία: Τομεάρχες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα μιλήσουν για τις λύσεις που προτείνει το κόμμα σχετικά με τα προβλήματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων ανά θεματική ενότητα.

-Έναρξη της Β΄Συνεδρίας από τον Τζανακόπουλο Δημήτρη, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας - Υπεύθυνος για την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος

Πάνελ με Τομεάρχες της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Αγαθοπούλου Ειρήνη: Τομεάρχης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ισότητας και Καταπολέμησης των Διακρίσεων.
Αναγνωστοπούλου Σία: Τομέαρχης Πολιτισμού
Ζαχαριάδης Κώστας: Τομεάρχης Εσωτερικών
Ξανθός Ανδρέας: Τομέαρχης Υγείας.
Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα: Τομεάρχης Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.
Φίλης Νίκος: Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Φωτίου Θεανώ: Τομεάρχης Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Ψυχογιός Γιώργος: Τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου.

Χαιρετισμός από Αρβανίτη Κώστα: Ευρωβουλευτής, μέλος της Επιτροπής LIBE για τις Πολιτικές Ελευθερίες, τη Δικαιοσύνη και τις Εσωτερικές Υποθέσεις και της Επιτροπής EMPL για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις.

Χαιρετισμός από Κουντουρά Έλενα: Ευρωβουλεύτρια

Συντονίστρια Βασιλική Κατριβάνου: Ψυχολόγος - Συντονίστρια του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λήξη Ημερίδας – Know us better με συνοδευτικό κρασί από catering της ομάδας μας.

Είσοδος ελεύθερη. Για όποιο άτομο θέλει να βοηθήσει τις δράσεις της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (καμπάνια για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας κ.ο.κ.), στην είσοδο της ημερίδας θα διατίθενται για την οικονομική της ενίσχυση, κονκάρδες και υφασμάτινες τσάντες.

Οι προκρατήσεις θέσεων έχουν ανοίξει. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6934008785, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMQcSwkjKi-NlG5nKOQbqWk49HXDr1ft2Hdb0ewIaGneMW4A/viewform), ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας για την ημερίδα μας.

Το Πρόγραμμα με τους πλήρεις συμμετέχοντες, θα ακολουθήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα αναρτηθεί μεταξύ άλλων και στη σχετική εκδήλωση του Facebook https://www.facebook.com/events/769634211088837, ενώ λεπτομέρειες για το χώρο, μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://athens-technopolis.gr/index.php/el/enoikiaseis-xoron-texnopoli/to-neo-amfitheatro-miltiadis-evert-1

Επιμέλεια: ​Νίκος Σούλης


[04/04/2023] Εκδήλωση-συζήτηση της ΟΜ Πλατείας Βικτωρίας-Αχαρνών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παρακμιακά φαινόμενα απότοκα ταξικής πολιτικής Κοινωνία, Οικογένεια, Σχολείο

Καθημερινά ακούμε, μαθαίνουμε, ζούμε έντονα φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας.

Γι αυτό σας καλούμε να προσεγγίσουμε αυτά τα φαινόμενα συζητώντας με θέμα: Παρακμιακά φαινόμενα απότοκα ταξικής πολιτικής Κοινωνία, Οικογένεια, Σχολείο.


Ομιλητές:

Σοφία Βιδάλη καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Αντεγκληματικής Πολιτικής Πάντειο Πανεπιστήμιο,

Γιώργος Δίπλας ψυχοθεραπευτής, Μαριλένα Κόμη ψυχοπαιδαγωγός- ψυχοθεραπεύτρια .


Η εκδήλωση - συζήτηση θα γίνει την Τρίτη 4 Απριλίου 2023, 20:15, στα γραφεία μας Τροίας 28 (πάνω από την Πατησίων, στάση Αγγελοπούλου).

Σας περιμένουμε.

Στο σάιτ της ΝΕ Α` Αθήνας (πατήστε εδώ)

F/B ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Α’ Αθήνας

 

 


[05/04/2023] Aνοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παγκρατίου | Τετάρτη 5/4

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παγκρατίου (με τη στήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπή Α` Αθήνας) διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 19:00, στη Λέσχη Φιλίας Αγίου Αρτεμίου (Δαμάρεως και Μετεώρων), με θέμα:

- Ακρίβεια και φτωχοποίηση της κοινωνίας
- Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μισθούς και συντάξεις
Θα μιλήσουν:
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλευτής, τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Διονύσης Τεμπονέρας, εργατολόγος, μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


[06/04/2023] Πέμπτη 06/04 η αναβληθείσα ανοιχτή συζήτηση των Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της 6ης Δημ. Κοινότητας

Η αναβληθείσα, λόγω του πένθους για την τραγωδία των Τεμπών, ανοιχτή συζήτηση των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της 6ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας (Πλ. Βικτωρίας-Αχαρνών, Κυψέλης και Κυψέλης-Πλ. Αμερικής), με τη στήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 19:00, στον πεζόδρομο Φωκίωνος Νέγρη 63 μπροστά από το 26ο Δημοτικό Σχολείο στην Κυψέλη, με θέμα:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ

με την κοινωνία στο προσκήνιο

Στις ερωτήσεις μας απαντούν:

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ, τ. πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Α΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτής Α΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


[06/04/2023] Εκδήλωση της ΟΜ Χαλανδρίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η ΟΜ Χαλανδρίου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στον κινηματογράφο "ΑΘΗΝΑ" (Σολωμού 18, Χαλάνδρι) την τελευταία θεματική εκδήλωση ενημέρωσης/συζήτησης με τα μέλη και τους φίλους του κόμματός μας, με θέμα: "Δικαιοσύνη στην Κοινωνία. Ισχυρό ολοκληρωμένο Δωρεάν Σύστημα Υγείας και Κοινωνικού Κράτους για όλους".

Εισηγητές:
Ανδρέας Ξανθός, Τομεάρχης και πρώην Υπουργός Υγείας
Θεανώ Φωτίου, Αναπληρώτρια Τομεάρχης και πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Σήμερα που περισσότερο από ποτέ οι ανισότητες στην κοινωνία αυξάνουν και η πανδημία ανέδειξε την αναγκαιότητα και τη σημασία ύπαρξης ενός ισχυρού δημόσιου τομέα υγείας, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει προχωρήσει με ραγδαίους ρυθμούς στην αποδυνάμωση και την ιδιωτικοποίηση μέρους των υπηρεσιών και δη κρίσιμων υπηρεσιών του ΕΣΥ, όπως οι παιδο-ογκολογικές υπηρεσίες

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη γιατί η προστασία του ύψιστου κοινωνικού αγαθού της υγείας και αξιοπρεπούς διαβίωσης είναι επιτακτική και αδιαπραγμάτευτη ανάγκη

 


[06/04/2023] Εκδήλωση - συζήτηση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Κόσμου​

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέου Κόσμου, με τη στήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπή Α` Αθήνας, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 19.00 στο Δουργούτι Καφέ (Πάρκο Χελντράιχ - Δ. Μπέη, επί της οδού Λαγουμιτζή, Νέος Κόσμος), με θέμα: "Δικαιοσύνη παντού - Ασφάλεια για όλους - Αξιοπρέπεια".

Θα μιλήσουν:

Νίκος Μανιός, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας
Δημήτρης Χατζηνικόλας, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας
Τασία Χριστοδουλοπούλου, υποψήφια βουλεύτρια Α’ Αθήνας


[07/04/2023] Εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αγ. Παύλου-Πλ. Βάθης | Παρασκευή 7 Απριλίου

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αγίου Παύλου (με τη στήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α` Αθήνας) διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση, την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 19:00, στο Rozalino Cafe, πεζόδρομος Αγ. Παύλου 21, με θέμα:
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ
με την κοινωνία στο προσκήνιο

Στις ερωτήσεις απαντούν:
- Νάσος Ηλιόπουλος, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας
- Χάρις Ματσούκα, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνη τομέα Υγείας, υποψήφια βουλεύτρια Α΄ Αθήνας


[07/04/2023] Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας για το «Κράτος Δικαίου» την Παρασκευή 7 Απριλίου στο ΤΕΕ Μαγνησίας με ομιλητές τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη και τον υπ. Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου

Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 7 μμ στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με θέμα «Κράτος Δικαίου» και ομιλητές τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Αρβανίτη και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.

Με την ευκαιρία της αφιξής του στον Βόλο ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της πόλης:

-Την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 13.00 θα συναντηθεί με μέλη του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στα γραφεία της και στις 13.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στον ίδιο χώρο.

-Στις 18.45 θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

-Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 9.30 πμ θα έχει συνάντηση στο ΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, και στις 11.00 με το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας.

-Στις 13.00 θα παραστεί στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Δημαρχείο όπου θα συζήτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της δημιουργίας πλωτού σταθμού LNG στον Παγασητικό.

-Στις 15.00 θα συναντηθεί στο ΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους των Ρομά της περιοχής μας

-Το Σάββατο 8 Απριλίου στις 10.00 θα συναντηθεί με την διοίκηση του ΚΕΘΕΑ Πιλότος στον χώρο του ΚΕΘΕΑ

-Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου θα έχει συνάντηση με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 14.00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκλογικής κινητοποίησης του κόμματος, σημαντική πλευρά της οποίας είναι ο διάλογος με τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, τα συνδικάτα, κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερα προβλήματα και άλλους κοινωνικούς φορείς και η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους.

 


[11/04/2023] Παρουσίαση της μελέτης του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ “Νερό υπό δημόσιο έλεγχο - Δικαίωμα της κοινωνίας, υποχρέωση της πολιτείας” με κεντρική ομιλήτρια τη Ρ. Δούρου

Στις 19.30: νέα ώρα της εκδήλωσης

Νερό υπό δημόσιο έλεγχο - Δικαίωμα της κοινωνίας, υποχρέωση της πολιτείας

Η Ρένα Δούρου κεντρική ομιλήτρια στην παρουσίαση της μελέτης του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στις 19.30 παρουσιάζεται, αύριο Τρίτη 11 Απριλίου στον Πολυχώρο Σπούτνικ (Κεραμεικού 46, Αθήνα) η μελέτη του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία “Νερό υπό δημόσιο έλεγχο - Δικαίωμα της κοινωνίας, υποχρέωση της πολιτείας” με κεντρική ομιλήτρια τη Ρένα Δούρου, υποψήφια βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στην εκδήλωση παρεμβαίνουν οι: Νίκος Παππάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Β’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Α’ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Αλεξανδράκης, μέλος Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.

Για τη μελέτη θα μιλήσει η συντακτική ομάδα: Κώστας Αγόρης, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας, Γιώργος Αναβαλόγλου, χρηματοοικονομικός σύμβουλος, Γιώργος Μαστοράκης, οικονομολόγος, Msc, Παναγιώτης Μελαχρινός, οικονομολόγος, Msc, Δρ. Δημόσιας Διοίκησης, Βαγγέλης Παναγιωτουνάκος, δικηγόρος, LL.M, Ματίνα Πούλου, δικηγόρος, Δρ. Νομικής.

Χαιρετίζει ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

 


[20/04/2023] Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 | Παρουσίαση βιβλίου «Με την πλάτη στον τοίχο. Διαπραγματεύσεις για την Οικονομία και την Κοινωνία. 2015 – 2019» Επιμέλεια: Ευκλείδης Τσακαλώτος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πλ. Βικτωρίας-Αχαρνών, Κυψέλης

και Κυψέλης-Πλ. Αμερικής σας προσκαλούν στην παρουσίαση του συλλογικού τόμου:

Με την πλάτη στον τοίχο.

Διαπραγματεύσεις για την Οικονομία και την Κοινωνία. 2015 – 2019

Επιμέλεια: Ευκλείδης Τσακαλώτος

Την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023, ώρα 19:00, στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ

(Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων, Κυψέλης)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Νίκος Βούτσης, π. πρόεδρος της Βουλής , βουλευτής Α Αθήνας

Δημήτρης Λιάκος, οικονομολόγος, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας, π. υφυπουργός.

Ευκλείδης Τσακαλώτος π. υπουργός Οικονομικών, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργος Κακούρος μηχανολόγος -μηχανικός

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά

Στο σάιτ της ΝΕ Α` Αθήνας (πατήστε εδώ)

F/B ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Α’ Αθήνας

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕ Ά ΑΘΗΝΑΣ

Δεν είναι εύκολο πράγμα να αναμετρηθεί κανείς με μια περίοδο τόσο δύσκολη, αλλά και τόσο συναρπαστική, όσο αυτή της πρώτης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Να εξηγήσει τα διλήμματα, τις δύσκολες επιλογές, τις επιτυχίες αλλά και τις αστοχίες του. Το παρόν βιβλίο αποτυπώνει μια συλλογική προσπάθεια. Οι συγγραφείς δεν καταγράφουν μόνο την εμπειρία τους, αλλά και τη δουλειά δεκάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις και στη χάραξη της οικονομικής πολιτικής.

(Απόσπασμα από το οπισθόφυλλο)

«Το βιβλίο αποτελεί άσκηση λογοδοσίας, άσκηση συλλογικής ιστορικής μνήμης»

Ευκλείδης Τσακαλώτος


[23/04/2023] Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 5ης Δημοτικής Κοινότητας (Πατήσια) | Κυριακή 23/4

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 5ης Δημοτικής Κοινότητας Δ.Α. (Πατήσια) διοργανώνει ανοιχτή Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 23 Απριλίου στις 11:30 π.μ. στο Πάρκο Δρακόπουλου, με θέμα εκλογές και τις δεσμεύσεις του κόμματός μας για αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών.

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Αθήνας:

ΧΑΡΙΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΜΠΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 


[24/04/2023] Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πλατεία της Καισαριανής

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στις 18:30 θα γίνουν τα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου (Εθν. Αντιστάσεως 81 & Λυδίας).

Αμέσως μετά, στις 19:30 στην Πλατεία της Καισαριανής, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ".

Ομιλητές θα είναι οι υποψήφιοι/ες Βουλευτές/τριες:

    Παππάς Νίκος
    Φωτίου Θεανώ
    Θεοχαρόπουλος Θανάσης
    Κατρανίδου Νατάσα
    Βανδώρος Μανώλης


[25/04/2023] Εκδήλωση: «Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. για τις εξαρτήσεις»| 25.04.2023

Το Τμήμα Υγείας (Ομάδα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων) της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και η ΕΠΕΚΕ Υγείας σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση* με θέμα:

«Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. για τις εξαρτήσεις»

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ώρα έναρξης: 6μμ

κτήριο ΕΚΠΑ "Κωστής Παλαμάς"

Ακαδημίας 48, Αθήνα

 

*Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και με απευθείας σύνδεση (live streaming) μέσω της ιστοσελίδας του Left στο Facebook.


[26/04/2023] Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φλώρινας πραγματοποιούν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – παρουσίαση και συνέντευξη Τύπου του ψηφοδελτίου τους για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, την Τετάρτη 26/04 και ώρα 19:30, στο Ξενοδοχείο Lithea Resort (πρώην Πλειάδες, Δημ. Παπαθανασίου).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι/ες Βουλευτές:

Γιώργος Κωτακίδης, Συνταξ. Ιατρός
Στέφανος Μπίρος, π. Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας
Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, Πολ. Μηχανικός, Βουλευτής Φλώρινας
Πασχαλιά Χατζηκωνσταντίνου, Εκπαιδευτικός
Σας περιμένουμε όλους και όλες για να δώσουμε μαζί την μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[26/04/2023] ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την,

Τετάρτη 26/04 και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Δραπετσώνας

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Β΄ Πειραιά:

Αλεξιάδης Τρύφων
Αντιλιάν Κοτζάι
Θεόδοτος Μιλτιάδης
Καρακώστα Εύη
Κασιμάτη Νίνα
Ραγκούσης Γιάννης

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[27/04/2023] ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φθιώτιδας στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Φθιώτιδας σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 27/04 και ώρα 20.00 στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας - Πλατεία Διάκου

Θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[27/04/2023] ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ο.Μ. Μενιδίου – Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Ανατολικής Αττικής σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 27/04 και ώρα 19:30 στην Πλατεία του Αγ. Βλασίου

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές/τρια ,

Δέδες Γιάννης, Δούση Μάγκυ και Καραμέρος Γιώργος.

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[27/04/2023] Εκδήλωση της Οργάνωση Μελών Υπουργείου Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Η Οργάνωση Μελών Υπουργείου Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα " Αναπροσανατολισμός και καλή διακυβέρνηση στη Φορολογική Διοίκηση", την Πέμπτη 27/04 και ώρα 18.00, στα γραφεία του κόμματος (Λεωνίδου 16-18).


Θα μιλήσει ο Τρύφων Αλεξιάδης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά.

Εισηγούνται οι Θεοδώρα Λαζαρέτου, Νίκος Γιανναγάς και Βασίλης Κρινής.


Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[28/04/2023] Προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Άρτας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Άρτας διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 20:30 στο Επιμελητήριο Άρτας.

Ομιλητής ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης.

 


[28/04/2023] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΟΜ Δικηγόρων Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Οργάνωση Μελών Δικηγόρων ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Παρασκευή 28/04 και ώρα 18.30 στο ΕΝΕΚΕΝ (Προξένου Κορομηλά 37).

Θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών Γιάννης Μαντζουράνης.

Παρεμβαίνει ο Νίκος Παρασκευόπουλος τ. Υπουργός Δικαιοσύνης

Συντονίζει η Ρωξάνη Κωνσταντζίκη, Δικηγόρος

Σας περιμένουμε όλες και όλους!
Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!

 


[28/04/2023] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΟΜ 5ης Δημοτικής Ενότητας Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Οργάνωση Μελών 5ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πραγματοποιούν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Παρασκευή 28/04 και ώρα 19:00, ​στην Πλατεία Παναγίας Οδηγήτριας, Λόφος Βώκου.

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Α΄ Πειραιά:

Γεννιά Γεωργία
Δρίτσας Θοδωρής
Λογοθέτη Κατερίνα
Μπακαδήμα Φωτεινή
Μπελαβίλας Νίκος
Φωτιάδης Χρήστος

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε στη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[28/04/2023] ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η εκδήλωση του Συριζα-ΠΣ Σερρών για Παρασκευή 28/4 αναβάλλεται  για την ερχόμενη Πέμπτη. Το εκλογικό κέντρο των Σερρών στην διεύθυνση Π.Τσαλδαρη 2 από 28/4 θα είναι ανοιχτό.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 28/04 και ώρα 19.30 στο Εκλογικό Κέντρο (Παναγή Τσαλδάρη 2).

Θα μιλήσει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύσης Τεμπονέρας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[28/04/2023] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Γρεβενών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Πέμπτη 28/04 και ώρα 13.00 στο Πνευματικό Κέντρο Γρεβενών.

Θα μιλήσει η Καλλιόπη Βέττα, υποψήφια βουλεύτρια Κοζάνης.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!

 

 


[28/04/2023] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών Δικηγόρων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Οργάνωση Μελών Δικηγόρων ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την, Παρασκευή 28/04 και ώρα 18.30 στο ΕΝΕΚΕΝ (Προξένου Κορομηλά 37).

Θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών Γιάννης Μαντζουράνης.

Παρεμβαίνει ο Νίκος Παρασκευόπουλος τ. Υπουργός Δικαιοσύνης.

Συντονίζει η Ρωξάνη Κωνστατζίκη (Δικηγόρος)

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21 ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!

 




[29/04/2023] Εκδήλωση της ΟΜ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Αττικής, της ΝΕ Υγείας Αττικής και του Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η ΟΜ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Αττικής, η ΝΕ Υγείας Αττικής και το Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας προσκαλούν, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, ώρα 11.00 π.μ., στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, Μεταξουργείο (Αθήνα), στην εκδήλωση με θέμα: «Δικαιοσύνη και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ)»

Ομιλητές:

Α. Ξανθός: Βουλευτής Ρεθύμνου, Τομεάρχης Υγείας
Ι. Μπασκόζος: Μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Συντονιστής Τμήματος Υγείας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Π. Καλαράς: Μέλος Γραμματείας Τμήματος Υγείας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Χρ. Πολυχρονίου: Διευθυντής ΕΣΥ, ΠΦΥ
Γ. Καζιόλας: Διευθυντής ΕΣΥ, ΠΦΥ
Δ. Πλουμπίδης: Ομότιμος Καθηγητής Ψυχιατρικής.

Συντονιστής συζήτησης: Γ. Αντύπας πρ. Διευθυντής ΕΣΥ, πρ. Υποδιοικητής 2ης ΥΠΕ


[29/04/2023] Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση το,

Σάββατο 29/04 και ώρα 19.00 στο Ενυδρείο Καστοριάς

Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτης.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!

 


[29/04/2023] Πολιτική εκδήλωση με θέμα: Δικαιοσύνη και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ)

Η ΟΜ ΠΦΥ Αττικής, η ΝΕ Υγείας Αττικής και το Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, διοργανώνουν, το Σάββατο 29 Απριλίου2023, ώρα 11.00 π.μ., στον πολυχώρο «ΣΠΟΥΤΝΙΚ», Κεραμεικού 46 και Μυλέρου, Μεταξουργείο (Αθήνα),

πολιτική εκδήλωση με θέμα:

«Δικαιοσύνη και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ)»

Ομιλητές:

Α. Ξανθός: Βουλευτής Ρεθύμνου, Τομεάρχης Υγείας

Ι. Μπασκόζος: Μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Συντονιστής Τμήματος Υγείας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Π. Καλαράς: Μέλος Γραμματείας Τμήματος Υγείας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Χρ. Πολυχρονίου: Διευθυντής ΕΣΥ, ΠΦΥ – Αντ/δρος ΣΕΥΠ-ΠΦΥ

Γ. Καζιόλας: Διευθυντής ΕΣΥ, ΠΦΥ

Δ. Πλουμπίδης: Ομότιμος Καθηγητής Ψυχιατρικής.

Συντονιστής συζήτησης: Γ. Αντύπας πρ. Διευθυντής ΕΣΥ, πρ. Υποδιοικητής 2ης ΥΠΕ


[29/04/2023] ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα
Σάββατο 29/4 και ώρα 19.00 στην παραλία Βάρκιζας (έναντι "Σαββάλα")
Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ανατολικής Αττικής:
Θεοχάρη Καίτη
Λεβέντη Αγγελική
Μπουλέκος Γιάννης
Φιλίππου Πέτρος

Σας περιμένουμε όλες και όλους!
Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[30/04/2023] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Νομαρχιακή Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Κυριακή 30/04 και ώρα 18.00, στο Διοικητήριο του Παράλιου Άστρους.

Θα μιλήσει η Έλενα Κουντουρά ευρωβουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αρκαδίας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!


[30/04/2023] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Κυριακή 30/4 και ώρα 19.00, στην παραλία Βάρκιζας (έναντι "Σαββάλα").

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ανατολικής Αττικής:

Θεοχάρη Καίτη
Λεβέντη Αγγελική
Μπουλέκος Γιάννης
Φιλίππου Πέτρος
​Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!

 


[30/04/2023] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Κυριακή, 30/4 και ώρα 11.00 στο πολιτιστικό κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ (Ρεθύμνης & Χρήστου Καψάλη 36, Γαλάτσι).
Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του Βόρειου Τομέα Αθηνών:
Αγγουράκη Κλειώ
Αθανασίου Μάριος
Αρβανιτάκη Κατερίνα
Κορφιάτης Νίκος
Σακελλάρης Δημήτρης
Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!

 


[30/04/2023] ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Παπαδάκης» (Κάτω Χαλάνδρι)

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την, Τρίτη 2/5 και ώρα 19.00 στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Παπαδάκης» (Κάτω Χαλάνδρι).

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές και οι υποψήφιες βουλεύτριες του Βόρειου Τομέα Αθηνών (Β1)
Αρβανιτάκη Κατερίνα
Κουκλάκης Γιώργος
Σκουρλέτης Πάνος
Τζίβα Αιμιλία
Χατζησοφιά Άννα
Σας περιμένουμε όλες και όλους!
Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!

 


Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση cookies όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Cookies ΟΚ