ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube Instagram

Ιούλιος 2022

[01/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ιωαννίνων

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 9 μ.μ.

Μαζί δυναμώνουμε το αύριο

Ομιλητής Γ. Βασιλειάδης, αναπλ. Γραμματέας Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 


[01/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Άρτας

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άρτας υποδέχεται τα νέα μέλη του.

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης του Προέδρου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε ως αποτέλεσμα 110.000 νέα μέλη να πολλαπλασιάσουν τη δύναμη του κόμματος.

Στην Άρτα 1000 νέα μέλη έστειλαν ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα διαμαρτυρίας απέναντι στη χειρότερη, για τα συμφέροντα των πολλών, κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής και γνωριμίας, με σύνθημα «Ελάτε να γνωριστούμε – Μαζί δυναμώνουμε το αύριο» και προσκαλεί παλαιά και νέα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος την Παρασκευή 1 Ιουλίου, από τις 9 μ.μ. και μετά, στο Τουριστικό Περίπτερο Άρτας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.


[01/07/2022] Ο.Μ. ΒΥΡΩΝΑ: Ανοικτή πολιτική εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών

Η Οργάνωση Μελών Βύρωνα, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 1/7/22 στις 19.00 στο αναψυκτήριο "ΑΣΤΡΑ" (Θέατρο Βράχων)

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών.
Ελάτε να γνωριστούμε με τα νέα μέλη μας, να συζητήσουμε και διασκεδάζοντας με μουσική και κρασάκι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά.

 


[02/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πρέβεζας

"H Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν το Σάββατο, 2 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Κυανή Ακτή», ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών του κόμματος, που πολλαπλασίασαν τη δύναμή μας στις 15 Μαΐου, αποτέλεσμα της εντυπωσιακής ανταπόκρισης των φίλων του κόμματος στο κάλεσμα του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στα παλιά και νέα μέλη του κόμματος , καθώς και στους φίλους που θα παρευρεθούν, θα μιλήσει ο νεοεκλεγείς Αναπληρωτής Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Βασιλειάδης.

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με την ορχήστρα των:
- ΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΟΪΚΛΗ
- ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
- ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΣΗ

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

 


[04/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών ΟΜ Ξυλόκαστρου - Ευρωστίνης

Η ΟΜ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ διοργανώνει εκδήλωση για την υποδοχή νέων μελών στην πλατεία Ηρώων στο Ξυλόκαστρο (καφέ "ΠΕΥΚΙΑΣ") με κεντρική ομιλήτρια τη ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός.

Στην εκδήλωση θα ακούσουμε τη Ρένα Δούρου που θα μας μεταφέρει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας και τις προτάσεις μας και Μαζί θα δυναμώσουμε το Αύριο. 


[04/07/2022] Εσπερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Εσπερίδα με τίτλο «Μικρό-μεσαία επιχειρηματικότητα, προβλήματα, κοινωνία, προοπτικές – Κατάθεση προτάσεων για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και την έξοδο από την κρίση» θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρα, 4 Ιουλίου, στις 18:30, στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Την εσπερίδα διοργανώνει η Ομάδα Εργασίας Μικρό-Μεσαίας Επιχειρηματικότητας, Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και Εξωστρέφειας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ομιλητές θα είναι:

• Νίκος Σκορίνης, συγγραφέας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

• Αριστέα Ξυλούρη, οικονομολόγος, μέλος ΣΤΑ Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

• Μανόλης Αλιφιεράκης, πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου

• Μανόλης Κουμαντάκης, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου

• Μπάμπης Λεκάκης, πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)

• Τάκης Κορκολής, υπεύθυνος Ανάπτυξης Ινστιτούτο ΕΝΑ, πρώην ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα για θέματα οικονομίας και ανάπτυξης

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Gian Andrea Garancini, μέλος της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τοποθετήσεις θα γίνουν από εκπροσώπους παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων, ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι βουλευτές Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης (αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Οι εργασίες της εσπερίδας θα μεταδοθούν ζωντανά στη σελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο facebook: https://facebook.com/syrizairakleiou


[04/07/2022] Δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο «Νέοι ορίζοντες για τα ΑΕΙ» - Με συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα

Η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία οργανώνει δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης «Νέοι Ορίζοντες για τα ΑΕΙ», τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 11:00, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν φορείς και συλλογικότητες της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μεταξύ αυτών εκπρόσωποι ομοσπονδιών (ΠΟΣΔΕΠ, ΠΟΕΤΕΠ, ΠΟΕΔΙΠ, ΠΟΕΕΚ-Ι, Ένωση Ελλήνων Ερευνητών), πρυτάνεις, κοσμήτορες, πρόεδροι τμημάτων από τα πανεπιστήμια της χώρας, ακαδημαϊκοί από πανεπιστήμια του εξωτερικού, εκπρόσωποι συλλόγων εργαζομένων, καθώς και εκπρόσωποι φοιτητικών συλλόγων.

Στη διαβούλευση θα συμμετάσχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

 


[04/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Φλώρινας συνεχίζοντας το άνοιγμά του στην κοινωνία, υποδέχεται τα νέα του μέλη, τη Δευτέρα 04/07 και ώρα 20:00, στην Ταράτσα του Ξενοδοχείου Λύγκος.

Ανταμώνουμε ξανά παλιά και νέα μέλη του κόμματος. Όλοι και όλες μαζί, δυναμώνουμε το αύριο.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Βουλευτής μας, Πέτη Πέρκα.


[04/07/2022] ΟΜ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών

Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών - ΟΜ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δευτέρα 4 Ιουλίου – Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος»- ώρα 19:30

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου​


[05/07/2022] Ανοιχτή Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αμυνταίου: Αγροτικός Κόσμος, Κλιματική Κρίση, Απολιγνιτοποίηση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας και η Οργάνωση Μελών Αμυνταίου διοργανώνει Ανοιχτή Εκδήλωση, με θέμα: «Αγροτικός Κόσμος, Κλιματική Κρίση, Απολιγνιτοποίηση», την Τρίτη 05/07 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.

Ομιλητές/τριες της εκδήλωσης θα είναι η Βουλευτής Καστοριάς και Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΛΓΑ και Συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής Φάνης Κουρεμπές και η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Πέτη Πέρκα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βαγγέλης Τσαούσογλου, Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αμυνταίου. ​


[05/07/2022] Εκδήλωση για την υποδοχή νέων μελών στην Καλλιθέα, σχολικό συγκρότημα Αγίου Νικολάου, Ελ Βενιζέλου 175, Τρίτη 5 Ιούλη στις 20 00


[06/07/2022-07/07/2022] ΝΕ Ανατολικής Αθήνας - Επιτροπή Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Διημερίδα για τη Μικρασιατική Καταστροφή και την ενσωμάτωση των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ 1922 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επιτροπή Πολιτισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων από τον ξεριζωμό του ελληνισμού της Μ. Ασίας, του Πόντου και της Ανατολικής Θράκης, διοργανώνει Διημερίδα με θέμα:

«Η ενσωμάτωση των προσφύγων του 1922 στην ελληνική κοινωνία»

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουμε τα πορίσματα της σύγχρονης ιστορικής έρευνας γύρω από το κομβικής σημασίας γεγονός της Μικρασιατικής Καταστροφής και των συνεπειών της.

Με αυτό τον ουσιαστικό τρόπο τιμούμε τη μνήμη των προσφύγων που μεταλαμπάδευσαν στην πατρίδα μας τον πλούτο των παραδόσεών τους, τις Τέχνες, την Παιδεία τους, τη Μουσική και τα Τραγούδια τους, τον δικό τους διαφορετικό πολιτισμό, συμβάλλοντας στη δημιουργία της σύγχρονης Ελλάδας.

Η εγκατάσταση περίπου 150.000 προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, άλλαξε την πόλη. Ο Βύρωνας, η Καισαριανή και ο Υμηττός ιδρύθηκαν για να στεγάσουν χιλιάδες πρόσφυγες από τη Μικρασιατική γη. Μαζί με δεκάδες άλλες συνοικίες, όπως η Νίκαια, η Ν. Ιωνία, η Ν. Σμύρνη, αποτελούν τους συνεχιστές της ιστορίας των Μικρασιατών, που εδώ και 100 χρόνια ζουν και δημιουργούν στην Αττική γη.

Πρώτη Ημέρα Τετάρτη 6 Ιουλίου

Νίκος Ανδριώτης, Διδάκτορας Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Η άφιξη και το πρώτο διάστημα των προσφύγων στην Ελλάδα (1922-1923)».

Νικολίνα Μυώφα, Διδάκτορας Αστικής & Κοινωνικής Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

«Το Δουργούτι και ο Ταύρος. Δύο προσφυγικοί συνοικισμοί της Αθήνας».

Κυριακή Παπαθανασοπούλου, Διδάκτορας Νεότερης και Σύγχρονης  Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Προσφυγικοί σύλλογοι και κοινωνική ένταξη των προσφύγων στο Μεσοπόλεμο».

Δεύτερη Ημέρα Πέμπτη 7 Ιουλίου

Αλεξάνδρα Μούργου, Διδάκτορας πολιτισμικής Γεωγραφίας, ΕΜΠ – Σορβόννη.

«Αστική λαϊκή μουσική και το ρεμπέτικο στις προσφυγικές και εργατικές γειτονιές του Πειραιά».

Αιμιλία Σαλβάνου, Διδάκτορας Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

«Από τις μνήμες των προσφύγων στην προσφυγική μνήμη: Οι μεταμορφώσεις της μνήμης στην πορεία ενός αιώνα».

Μενέλαος Χαραλαμπίδης, Διδάκτορας Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

«Πρόσφυγες και ¨γηγενείς¨ στη μεσοπολεμική Αθήνα. Μια δύσκολη συμβίωση».

Συντονιστής: Νίκος Ξυδάκης, Δημοσιογράφος

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Ιουλίου στην Αυλή του Παλαιού Δημαρχείου Βύρωνα και ώρα 8:00 μ.μ.

Στον χώρο λειτουργεί Έκθεση Βιβλίου.

Θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) από την σελίδα της Ν.Ε. στο facebook.


[06/07/2022] Ο.Μ. ΔΑΦΝΗΣ & ΥΜΗΤΤΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ & ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ 6/7 ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Ιουλίου 2022 στις 8.00 μμ σας περιμένουμε στην πλατεία του Δημαρχείου Δάφνης σε μία εκδήλωση για το καλωσόρισμα των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Θα μιλήσει ο Γιώργος Σταθάκης για την "Ακρίβεια και την Ενεργειακή Κρίση".

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι βουλευτές του Νότιου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ


[06/07/2022] ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ & ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: EΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/7 ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ. ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ (Πάρκο Αη Γιάννη Καισαριανή)

Ήρθε η ώρα να τα πούμε από κοντά!
Κερνάμε το πρώτο ποτήρι κρασί & ελάτε να γνωριστούμε!


[06/07/2022] Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων για υποδοχή νέων μελών

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων για υποδοχή νέων μελών

Τετάρτη 6 Ιουλίου – 8.30 μ.μ. Χανιά- Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Ομιλητές:

Γιώργος Βασιλειάδης, αν. Γραμματέας Κ.Ε.

Σπύρος Δανέλλης, πρ. βουλευτής, μέλος Κ.Ε.

Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων, μέλος Κ.Ε.​


[06/07/2022] Συζήτηση της Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οικονομία, Κράτος – Δικαίου, Προσφυγικό, Ενέργεια – Η Ευρώπη σε κρίση

Ευρωομάδα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για την Οικονομία, το Κράτος Δικαίου, το Προσφυγικό και την Ενεργειακή Κρίση, με τους Δημήτρη Παπαδημούλη, Κώστα Αρβανίτη και Πέτρο Κόκκαλη.

Τετάρτη, 6 Ιουλίου στις 16.00 – Ζωντανά σε Facebook και YouTube.


Η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση για την Οικονομία, το Κράτος Δικαίου, το Προσφυγικό και την Ενεργειακή Κρίση την Τετάρτη, 6 Ιουλίου στις 16.00 ώρα Ελλάδας, σε απευθείας μετάδοση μέσω Facebook και YouTube με την παρουσία του Δημήτρη Παπαδημούλη, του Κώστα Αρβανίτη και του Πέτρου Κόκκαλη. Η συζήτηση, η οποία θα λάβει χώρα στο στούντιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, θα επικεντρωθεί στην οικονομική ύφεση που μαστίζει τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της συνεχούς ανόδου των τιμών και του πληθωρισμού, τις παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, το κρίσιμο Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ταξινομία αλλά και τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας στο Προσφυγικό, ύστερα από την αντίδραση της Ευρωπαίας Επιτρόπου Ί. Γιόχανσον σχετικά με τις επαναπροωθήσεις.

Τα πολύ υψηλά επίπεδα πληθωρισμού και οι μεγάλες ανατιμήσεις που πυροδοτεί κατά κύριο λόγο το ράλι των τιμών της ενέργειας και των πρώτων υλών μαστίζουν την Ευρώπη στο σύνολό της αλλά και ιδιαίτερα την χώρα μας. Ακόμη, η ελευθερία της έκφρασης και της ερευνητικής δημοσιογραφίας, ύστερα και από την έκδοση του βουλεύματος για την δήθεν σκευωρία της Novartis, καθώς και η σύνδεση των κοινοτικών κονδυλίων με το Κράτος Δικαίου, όπως κατέστησε σαφές προς την Ελλάδα η Επίτροπος Εσωτερικών της ΕΕ, Ι. Γιόχανσον σε σχέση με τις πρόσφατες κατηγορίες για επαναπροωθήσεις από τις Ελληνικές Αρχές, είναι μερικά μόνο από τα βασικά θέματα που θα αναλυθούν. Επίσης, οι δραματικές επιπτώσεις του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία επιτείνουν τον προβληματισμό για την επόμενη μέρα στην Ευρώπη και θα συζητηθούν με επίκεντρο την Ολομέλεια στο Στρασβούργο, από δημοσιογράφους με τους τρεις Ευρωβουλευτές της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η συζήτηση θα είναι διαδραστική, αφού μέσω των σελίδων της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Facebook και στο YouTube οι Ευρωβουλευτές θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
• Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον πληθωρισμό τους επόμενους μήνες; Κατά πόσο θα συνεχίζουν να καλπάζουν οι τιμές στην ενέργεια και σε είδη πρώτης ανάγκης; Ποια η σχέση των παραπάνω με τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία;
• Πως συνδέονται τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης με το Κράτος Δικαίου και ποια η σχέση τους με τις πρόσφατες καταγγελίες για παραβιάσεις των δικαιωμάτων των προσφύγων και επαναπροωθήσεις από τις Ελληνικές Αρχές;
• Ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι; Πρόσφατα και η Ρουμανία προστέθηκε στα «μαύρα πρόβατα» της ΕΕ για την μείωση της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης. Ποια είναι η θέση της Ελλάδας σε διεθνείς μετρήσεις που εξετάζουν την ελευθερία του Τύπου;
• Τι πραγματεύεται το Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ταξινομία; Γιατί είναι σημαντικό να απορριφθεί η πρόταση της Κομισιόν που χαρακτηρίζει την πυρηνική ενέργεια και το φυσικό αέριο ως βιώσιμες και πράσινες μορφές ενέργειας;

Συμμετέχουν από το στούντιο του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
• Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του ΕΚ και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
• Κώστας Αρβανίτης, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE)
• Πέτρος Κόκκαλης, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων (ENVI)

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν επίσης και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ασχολήθηκαν με αυτά τα θέματα και θα απευθύνουν ερωτήσεις στους παρευρισκόμενους ομιλητές της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook στις παρακάτω σελίδες:
• Syriza European Parliament @SYRIZAEP
( https://www.facebook.com/syrizaep )
• Δημήτρης Παπαδημούλης @Papadimoulis
( https://www.facebook.com/papadimoulis )
• Κώστας Αρβανίτης @Arvanitiskosta
( https://www.facebook.com/arvanitiskosta )
• Πέτρος Κόκκαλης @KokkalisPetros
( https://www.facebook.com/KokkalisPetros )


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω YouTube στη σελίδα της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
https://www.youtube.com/channel/UCx8UPCwjLXbnMAzK845mckw 


[07/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σαλαμίνας - ΠΕΜΠΤΗ 07-07-22

H ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαλαμίνας διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας παλιών και νέων μελών
τη Πέμπτη 7 Ιούλη 2022 στο καφέ Viento πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως ( συντριβάνι ) στις 20.00.
Θα έχουμε την ευκαιρία , να γνωριστούμε παλιά και νέα μέλη που ήρθαν στις 15 Μάη στο εκλογικό κέντρο του νησιού μας και να συζητήσουμε σ`ενα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον .


[07/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών Ο.Μ. Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

Εκδήλωση της Ο.Μ. Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. στο ΠΠΙΕΔ -Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού -Δεκελείας 152- Ν. Φιλαδέλφεια​

"Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να γνωριστούμε και να συζητήσουμε σε χαλαρό και φιλικό κλίμα με κρασάκι και σνακ.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η σ. Γραμματέας Ράνια Σβίγκου.
Παρόντες θα είναι βουλευτές και στελέχη του Κόμματος .


[07/07/2022] Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γλυφάδας- Εκδήλωση με την Εφη Αχτσιόγλου και τον Πάνο Ρήγα την Πέμπτη 7 Ιουλίου ώρα 8μμ στην Πλατεία Αγ. Τρύφωνα

Εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γλυφάδας - Πέμπτη 7 Ιουλίου

Να βάλουμε στοπ στην ακρίβεια Μητσοτάκη - ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής.

Εκδήλωση με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Πάνο Ρήγα την Πέμπτη 7 Ιουλίου ώρα 8μμ στην Πλατεία Αγ. Τρύφωνα, Άνω Γλυφάδα.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ακρίβεια.

Είναι ζήτημα επιλογών. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει τους λίγους και λεηλατεί την κοινωνία.

Ήρθε η ώρα για μια προοδευτική κυβέρνηση, για να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της κοινωνίας.

 


[08/07/2022] Συναντιόμαστε - συζητάμε - διασκεδάζουμε: Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας υποδέχονται τα νέα μέλη | Παρασκευή 8 Ιουλίου στο Θησείο

Συναντιόμαστε - συζητάμε - διασκεδάζουμε

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α` Αθήνας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας διοργανώνουν γιορτή, την Παρασκευή 8 Ιουλίου από τις 19:30, στο πάρκο Θησείου (δίπλα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ).

Θα υποδεχτούμε τα νέα μέλη μας, θα γνωριστούμε και θα συζητήσουμε.

Θα χαιρετίσουν οι βουλευτές της Α` Αθήνας και η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου. Θα παραστούν στελέχη του κόμματος.

Στη συνέχεια, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, θα διασκεδάσουμε με λαϊκά, ρεμπέτικα και νησιώτικα.


[08/07/2022] Ανοιχτή, δια ζώσης, εκδήλωση – συζήτηση της Οργάνωσης Μελών Καλαβρύτων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας με θέμα: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ – Η ακρίβεια πλήττει το εισόδημα εργαζομένων – επαγγελματιών – συνταξιούχων – Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Η Οργάνωση Μελών Καλαβρύτων της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει ανοικτή, δια ζώσης, εκδήλωση - συζήτηση την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Πετμεζαίων στα Καλάβρυτα (μπροστά από το Πέτρινο κτήριο) με θέμα:

«ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ – Η ακρίβεια πλήττει το εισόδημα εργαζομένων – επαγγελματιών – συνταξιούχων – Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ»

Στην εκδήλωση - συζήτηση ομιλητής θα είναι ο:

Νίκος Παππάς, Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

 

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι Βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ


[08/07/2022] Συντονιστικές Επιτροπές των Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ηλιούπολης Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ηλιούπολης- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία του Κέντρου Υγείας

Ηλιούπολης (Χώρος Βιολογικής Λαϊκής), ανταμώνουμε και καλωσορίζουμε τις/τους

νέες/ους συντρόφισσες/ους.

Μαζί μας για το καλωσόρισμα θα είναι βουλεύτριες, βουλευτές και μέλη της κεντρικής επιτροπής ου Κόμματός μας

Κι επειδή σε κάθε γλέντι χρειάζεται μουσική και χορός, αφού κεράσουμε τους καλεσμένους μας, οι Βασίλης και Χρήστος Βουζίκας με την Παρέα τους, θα μας ταξιδέψουν μουσικά με παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια και όχι μόνο …

Οι Συντονιστικές Επιτροπές των Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ηλιούπολης

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ηλιούπολης


[11/07/2022] ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση στη Θέρμη

Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση στη Θέρμη

«Οικονομία και Δημόσιο Συμφέρον –

Από τις υποσχέσεις για διακυβέρνηση αριστείας, στη ζωή με κουπόνι»

Οικονομική πολιτική που γεννά κρίσεις, απροθυμία διαχείρισης εξωγενών κρίσεων, σοβαρό έλλειμμα Δημοκρατίας, παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για τη συγκάλυψη σκανδάλων, πληθωρισμός, ακρίβεια, επικίνδυνη προσέγγιση ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής. Η πραγματικότητα που διαμορφώνεται από 2019 έως σήμερα, μια δυστοπία που έχει την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στη νεοφιλελεύθερη αυτή επίθεση απαντάμε με τις προτάσεις μας –ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Με αυτό το πολιτικό σκεπτικό η Οργάνωση Μελών Θέρμης, με την υποστήριξη των Ο.Μ. Βασιλικών, Μίκρας και Θερμαϊκού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Β΄ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«Οικονομία και Δημόσιο Συμφέρον –

Από τις υποσχέσεις για διακυβέρνηση αριστείας, στη ζωή με κουπόνι»

 

Ομιλητής: ΕυκλείδηςΤσακαλώτος, βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών, τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Θα παρέμβει σε θέματα ενέργειας ο Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, στις 20.30, στην κεντρική πλατεία Παραμάνα της Θέρμης.


[11/07/2022] ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Πολιτική εκδήλωση “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Χαμένοι στη μετάφραση”

 Πολιτική εκδήλωση

“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Χαμένοι στη μετάφραση 

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα:

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Χαμένοι στη μετάφραση»,

διοργανώνει η Ο.Μ. Πυλαίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Θα μιλήσουν οι:

- Δώρα Αυγέρη, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

- Γιάννα Παπαδάκου, δημοσιογράφος, μία εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης NOVARTIS

Η εκδήλωση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για κάθε δημοκρατικό πολίτη, ιδίως μετά το δικαστικό βούλευμα με το οποίο κατέπεσε η «σκευωρία» της Novartis και το οποίο αποτελεί κόλαφο για όσους επιχείρησαν να το συγκαλύψουν.

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, στις 8 μ.μ., στο θεατράκι του Δημαρχείου Πυλαίας.


[11/07/2022] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κοζάνης με θέμα: Ακρίβεια και οι επιπτώσεις της στην κοινωνία

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνουν οι ΟΜ Κοζάνης σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Π.Ε Κοζάνης τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 9 μ.μ. , στο ‘Άλσος’ στο πάρκο του Αγ.Δημητρίου στην Κοζάνη.

Ομιλητής : Αλέξης Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παρεμβαίνει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα.

Συζητάμε για την εκρηκτική ακρίβεια που διαλύει την κοινωνική συνοχή και παρουσιάζουμε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτικά Συμμαχία, ενώ παράλληλα υποδεχόμαστε τα νέα μέλη.

Θα ακολουθήσει μουσική.


[11/07/2022] «Μαζί δυναμώνουμε το αύριο»: Υποδοχή Νέων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Σκάλα Λακωνίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με την Οργάνωση Μελών Ευρώτα διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 8:00μμ., στην Πλατεία Πηγών στη Σκάλα.

Θέμα της εκδήλωσης είναι ‘ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ’.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και κάθε προοδευτικό συμπολίτη μας, να γνωριστούμε και ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ! Συζητάμε με την Κοινωνία για τα μεγάλα προβλήματα, για την εναλλακτική μας πολιτική, για την επόμενη μέρα.

Θα μιλήσουν ο Φάνης Κουρεμπές, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συντονιστής του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, και ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

 


[11/07/2022] Eκδήλωση υποδοχής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας «Ελάτε να γνωριστούμε! ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας καλεί όλους τους πολίτες της Πάτρας, τα νέα και παλιά μέλη, τους/ις φίλους.ες και υποστηρικτές του κόμματος στην κεντρική εκδήλωση υποδοχής νεών μελών στην Πάτρα την ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 και ώρα 8:30 μμ στο Νότιο Πάρκο:

«Ελάτε να γνωριστούμε! ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Ομιλήτρια θα είναι η:

Ράνια Σβίγκου, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Βαγγέλη Κορακάκη.


[12/07/2022] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ο.Μ. Ν. Αλικαρνασσού με ομιλητή τον Π. Πολάκη

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με τίτλο «Με νέα ορμή για την ανατροπή – Τη δεύτερη φορά όλα θα είναι αλλιώς» και κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Χανίων και αν. τομέαρχη Διαφάνειας Παύλο Πολάκη, διοργανώνει το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουλίου στο Ηράκλειο η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Ν. Αλικαρνασσού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – ομιλία θα αρχίσει στις 8 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίου Νικολάου της Νέας Αλικαρνασσού. Ο πρώην υπουργός και αν. τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναφερθεί σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, θα μιλήσει επίσης για την πορεία και την στρατηγική του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών και θα αναλύσει τις προτεραιότητες που θα θέσει μετεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο πλαίσιο μιας προοδευτικής διακυβέρνησης. Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

 


[13/07/2022] «Μαζί δυναμώνουμε το αύριο»: Υποδοχή Νέων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στους Μολάους

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λακωνίας και η Οργάνωση Μελών Μονεμβασίας υποδέχονται τα νέα μέλη του κόμματος την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Κτήμα Εσπερίδες στους Μολάους στις 8:00μμ.

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης του Προέδρου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε ως αποτέλεσμα 110.000 νέα μέλη να πολλαπλασιάσουν τη δύναμη του κόμματος.

Στην Λακωνία τα νέα μέλη έστειλαν ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα διαμαρτυρίας απέναντι στη χειρότερη, για τα συμφέροντα των πολλών, κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Λακωνίας με την ΟΜ Μονεμβασίας διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής και γνωριμίας, με σύνθημα «Ελάτε να γνωριστούμε – Μαζί δυναμώνουμε το αύριο» και προσκαλούν παλαιά και νέα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος την Τετάρτη 13 Ιουλίου, από τις 8:00μμ και μετά, στο Κτήμα Εσπερίδες στους Μολάους.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: ο Κώστας Ζαχαριάδης, βουλευτής Β1` Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.


[13/07/2022] Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με θέμα:«Ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας για Ισότητα και Αξιοπρέπεια στην Υγεία»

Η Θεματική Υγείας των Ν.Ε. Α΄ και Β΄Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η με θέμα:«Ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας για Ισότητα και Αξιοπρέπεια στην Υγεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 13/07 και ώρα 19.00.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση:

Ανδρέας Ξανθός

Επίσης θα μιλήσουν:

Χρήστος Ρόκος - υπεύθυνος Θεματικής Υγείας Ν.Ε. Α` Θεσσαλονίκης

Ανδρέας Μουρατίδης - υπεύθυνος Θεματικής Υγείας Ν.Ε. Β` Θεσσαλονίκης

Στρατής Πλωμαρίτης - Συντονιστής Θεματικής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης

 


[13/07/2022] Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μεσσηνίας: ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, συνεχίζοντας το άνοιγμά του στην κοινωνία, υποδέχεται τα νέα του μέλη από την περιοχή Αετού- Κοπανακίου, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στις 8μμ, στο Cafe ΝΟΤΟΣ, στην Πλατεία Κοπανακίου,

Ανταμώνουμε ξανά παλιά και νέα μέλη του κόμματος. Όλοι και όλες μαζί, δυναμώνουμε το αύριο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο βουλευτής μας Αλέξης Χαρίτσης.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 


[14/07/2022] Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το προεδρείο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Ιουλίου, συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του προεδρείου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ, με την Τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Πάνου Σκουρλέτη, του πρώην Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου, του Τομεάρχη Κοινωνικής Ασφάλισης, εκ μέρους της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διονυσίου Τεμπονέρα και του μέλους της Γραμματείας Συνδικαλιστικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζώη Πεππέ. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε τα προβλήματα που διατύπωσαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου για το επικουρικό τους ταμείο (ΛΕΠΕΤΕ), καθώς και τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον επανυπολογισμό των συντάξεων. Ως προς το πρώτο θέμα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύτηκαν ότι, θα υπερασπιστούν τις ρυθμίσεις της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ως προς το δεύτερο ότι, θα εξετάσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, στα πλαίσια των δημοσιονομικών δεδομένων, που διαμορφώνονται. Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι, θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για την επίλυση των θεμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων της ΕΤΕ.

 


[15/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών Ο.Μ. Αγίου Αθανασίου-Προχώματος-Χαλκηδόνας

Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών Ο.Μ. Αγίου Αθανασίου-Προχώματος-Χαλκηδόνας

Παρασκευή 15/7 στις 8 το βράδυ - Αναψυκτήριο κοινοτικού πάρκου Γέφυρας


[17/07/2022] Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κω ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Η Οργάνωση Μελών Κω του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών και προσκαλεί παλαιά και νέα μέλη, καθώς και τους/τις φίλους/ες του κόμματος, την Κυριακή 17 Ιουλίου (8.30 μ.μ.) στο Esquina Park Kos (Ψαρών και Αμερικής).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ελάτε να γνωριστούμε!

ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ


[18/07/2022] Ανοιχτή εκδήλωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Αττικής

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στις 7.00 μμ, στην Πλατεία Λαού στην Ελευσίνα, με θέμα:

«Να Βάλουμε Στοπ στην Ακρίβεια Μητσοτάκη-Ήρθε η Ώρα της Πολιτικής Αλλαγής»

Με τον πληθωρισμό κάθε μήνα να σπάει και ένα νέο ρεκόρ στην Ελλάδα, με την ακρίβεια να γονατίζει καθημερινά τους πολίτες, σχολιάζουμε τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης και αναλύουμε τις προτάσεις ανακούφισης και διεξόδου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ομιλητές:

Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Επικρατείας, Τομεάρχισσα Οικονομικών
Γιώργος Τσίπρας, Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Αν. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας
 


[19/07/2022] Εκδήλωση του Τμήματος και του Τομέα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Το Τμήμα και ο τομέας Πολιτισμού υποδέχονται νέα μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Πολιτισμού. Στις 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα βρεθούμε για ένα χαλαρό ποτό και συζήτηση στην αυλή του Σπούτνικ. Θα παραστούν οι τομεάρχες Πολιτισμού Σία Αναγνωστοπούλου και Πάνος Σκουρολιάκος, βουλευτές και στελέχη του κόμματος του χώρου του Πολιτισμού και όχι μόνο.


[21/07/2022] ΑΝΑΒΟΛΗ - Εκδήλωση - συζήτηση της Ο.Μ. Αγ. Παύλου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την ακρίβεια και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Παύλου πραγματοποιεί εκδήλωση-συζήτηση, την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 19.00, στο Καφέ Ροζαλίνο (Πλατεία Αγ. Παύλου), με θέμα:

Δεν βγαίνει ο μήνας

Η ακρίβεια πλήττει το εισόδημα εργαζομένων, επαγγελματιών και συνταξιούχων
Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Εισήγηση θα κάνουν:
Θεανώ Φωτίου, βουλευτής, αναπλ. τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής, αναπλ. τομεάρχης Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 


Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση cookies όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Cookies ΟΚ