ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube Instagram

Αύγουστος 2014

[01/08/2014-03/08/2014] Περιοδεία του Γραμματέα της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα στο νησί της Ικαρίας


Περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο Γραμματέας της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας στην Ικαρία από την Παρασκευή 1/8 έως την Κυριακή 3/8.


Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

21:00 Συνέλευση Ο.Μ. Ραχών  στην αίθουσα του Αγ. Πολυκάρπου.


Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

10:00 Συνέντευξη στην Ικαριακή Ραδιοφωνία

21:00 Συνέλευση της Ο.Μ. Ευδήλου στο Δημαρχείο


Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

11:00 Συνέλευση της Ο.Μ. Αγ. Κηρύκου στην αίθουσα του Κουντουμά.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



[03/08/2014-09/08/2014] Πρόγραμμα πολιτιστικών δρωμένων και άλλων εξορμήσεων του 2oυ Κάμπινγκ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Πρόγραμμα του 2ου  Kάμπινγκ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:  Βαθύ Γυθείου 2 – 10 Αυγούστου του 2014

Έξω οι «καρχαρίες» από τις ακτές μας… Θέλουμε πίσω τα καλοκαίρια και τις ζωές μας!

Το 2ο Κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα φιλοξενηθεί φέτος στην περιοχή Βαθύ Γυθείου (Κάμπινγκ ΔΙΑΣ). Κεντρικά θέματα που απασχολούν τη φετινή διοργάνωση είναι η ανάγκη λήψης συλλογικών πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, του δημόσιου χαρακτήρα των ακτών αλλά και των δημόσιων αγαθών. Ταυτόχρονα το κάμπινγκ φιλοδοξεί να αποτελέσει μια συνολική εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας για τη νεολαία, η οποία διαφοροποιείται πλήρως από τα κυρίαρχα εμπορευματοποιημένα πρότυπα τουρισμού θέτοντας στο επίκεντρο την συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό. Μέσα σ αυτό το πλαίσιο λοιπόν η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες πολιτικές συζητήσεις καθώς και μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

Σάββατο 2/8

Άφιξη

Κυριακή 3/8

Ο κύκλος workshop και πολιτικών συζητήσεων ξεκινά στις 17:00 με το workshop που ετοίμασε η επιτροπή θεωρίας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Ιδεολογικοί Μηχανισμοί του Κράτους και μεταρρύθμιση» και συνεχίζεται στις 19:00 με το workshop της Ομάδας Φεμινισμού και ΛΟΑΤΚΙ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Η φεμινιστικοποίηση της καθημερινότητας μας ενάντια στην επιβίωση των κυρίαρχων ρόλων.». Επίσης την Κυριακή εγκαινιάζεται το θερινό σινεμά με τον Α΄ κύκλο των κινηματογραφικών προβολών με τίτλο «Ένα Ακόμη Βλέμμα στο Φασισμό» και την ταινία Οι τελευταίες ημέρες της Σοφι Σολ (Μαρκ Ράδερμουντ, 2005) και η ημέρα ολοκληρώνεται υπό τους alternative rock και funk ήχους των Radio Sol.

 Δευτέρα 4/8

Το πρωί επισκεπτόμαστε το σπάνιου γεωλογικού ενδιαφέροντος σπήλαιο του Διρού. Στις 17:00 ξεκινά το θεματικό εργαστήριο με διεθνές ενδιαφέρον με τίτλο: «Οικοδομώντας έναν άλλο κόσμο. Συμπεράσματα και προκλήσεις για την κυβέρνηση της Αριστεράς από το Μπολιβαριανό παράδειγμα.» και κύριο εισηγητή τον Ερνέστο Μπορντιέρα (Γραμματέα της Πρεσβείας της Βενεζουέλας). Την ίδια ημέρα στις 19:00 το θεματικό εργαστήρι με τίτλο  «Κέντρα κράτησης  και σύγχρονα κάτεργα. Μανωλάδα και Σκάλα Μεσσηνίας» θίγει το πολύπλευρο κι επίκαιρο ζήτημα των εργασιακών συνθηκών των μεταναστών εργαζόμενων στη χώρα μας. Στο εργαστήρι παρεμβαίνουν: Νασίμ Λομάνι, μέλος Πρωτοβουλίας ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Κορίνθου, Δικηγόρος υποστήριξης μεταναστών Μανωλάδας. ενώ στις 21:00 συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές με την ταινία ο Ψεύτης Ήλιος του Νικίτα Μιχάλκοφ (1994).

Την Τρίτη 5/8 επισκεπτόμαστε την περιοχή Σκάλα Λακωνίας στο πλαίσιο μιας ειρηνικής παράστασης διαμαρτυρίας ενάντια στις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας των μεταναστών εργατών γης που εργάζονται στην περιοχή. Η εξωστρεφής δράση συνεχίζεται με επίσκεψη στο χωριό καταγωγής της εμβληματικής μορφής του εγχώριου φοιτητικού κινήματος, Σωτήρη Πέτρουλα καθώς και στην πόλη του Γυθείου. Εκεί στις 19:00 συζητάμε για τα προβλήματα και της ανησυχίες της σύγχρονης νεολαίας στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης με τίτλο: «Δε θα γίνουμε χαμένη γενιά. Μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς.» στην οποία παρεμβαίνουν οι Γιώργος Κυρίτσης δημοσιογράφος, Λυσικάτου Βαγγία μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σπυρόπουλος Γιώργος μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Οι κινηματογραφικές προβολές στο κάμπινγκ συνεχίζονται με τον δεύτερο κύκλο: «Με φόντο την κρίση» και την ταινία του Φίλιππου Τσίτου, Άδικος Κόσμος (2011). Οι έντονες συγκινήσεις της ημέρας εκτονώνονται σε ένα διασκεδαστικό beach party.

Tην  Τετάρτη 6/8  επισκεπτόμαστε την Ελαφόνησο και συγκεκριμένα την εκπληκτικής ομορφιάς παραλία του Σίμου, η οποία έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο των ακτών που προωθούνται προς εκποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ. Στις 18:00 στην Ελαφόνησο φιλοξενείται η εκδήλωση «Έξω οι καρχαρίες απ’ τις ακτές μας. ResistΤΑΙΠΕΔ: Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των παραλιών»,  με ομιλητές την Ζωή Κωνσταντοπούλου, Βουλεύτρια της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Γκώνη εκ μέρους του τμήματος Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Πέμπτη 7/8  στις 17:00 φιλοξενείται μια συζήτηση με ειδικό ενδιαφέρον για τα θέματα εργατικού ελέγχου με τίτλο «Εργατικός έλεγχος και αυτοδιαχείριση. Το παράδειγμα των εγκαταλελειμμένων επιχειρήσεων.» και εισηγήτρια την Έλενα Καλημέρη, μέλους της επιτροπής εργασιακών Νεολαίας  ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΕΚΕ Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα φιλοξενείται επίσης η δεύτερη θεματική συζήτηση της επιτροπής θεωρίας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Θεωρίες στο τραπέζι.». Στις 19:00 φιλοξενείται η κεντρική εκδήλωση με τίτλο «Η Νεολαία οργανώνεται. Από τους αγώνες του χτες στους αγώνες του σήμερα» με ομιλητές το Νίκο Χουντή, πρ. ευρωβουλευτή, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και τον Πάνο Σκουρλέτη εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 21:00  συνεχίζονται οι κινηματογραφικές  προβολές με τον Γ΄ κύκλο: «Από την Έμφυλη σκοπιά» και την ταινία: Libertarias, 1996 του Vincente Arada. Την ίδια ώρα, σε μια άλλη γωνιά του κάμπινγκ η ομάδα Πείραγμα μας παρουσιάζει τον αντιφασιστικό μονόλογο διάρκειας 40 λεπτών της Φράνκα Ράμε «Μάμα Τόνι». Το πρόγραμμα της ημέρας κορυφώνεται με την συναυλία του Παύλου Παυλίδη, η οποία είναι αφιερωμένη στην υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των ακτών (23:00).

Την Παρασκευή 8/8 στις 17:00 οργανώνεται θεματικό εργαστήρι για τις ιστορικές καταβολές, τον κοινωνικό ρόλο καθώς και τις πρακτικές χρήσεις της τέχνης του γκράφιτι. Το εργαστήρι ολοκληρώνεται με τη δημιουργία πανό εμπνευσμένων από τα θέματα που μας έχουν απασχολήσει στο πλαίσιο του κάμπινγκ. Ως είθισται η προτελευταία ημέρα των δραστηριοτήτων του κάμπινγκ θα ολοκληρωθεί με το ρεμπέτικο γλέντι.

Το Σάββατο 9/8

Οι κύκλοι των θεματικών εργαστηρίων ολοκληρώνονται με την εκδήλωση  της επιτροπής Αντιφασισμού  της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (19:00) με τίτλο «Εμπειρίες του αντιφασιστικού κινήματος.» και εισηγητές τους Τάκη Γιαννόπουλο και την Μάνια Μπαρζέφσκι, μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με το workshop  της Ομάδας Φεμινισμού και Λοαδκι στις 9/8 (ώρα 20:00) με τίτλο: «Μια φορά κι ένα καιρό στα παραμύθια: εμπαιγμός και αμφισβήτηση των κυρίαρχων έμφυλων ρόλων και στερεοτύπων μέσα από την ανατρεπτική ανάγνωση γνωστών αφηγημάτων.»  Οι κινηματογραφικοί κύκλοι ολοκληρώνονται με την προβολή δύο ταινιών: Αny Day Now, Travis Fine (2012) («Από την Έμφυλη Σκοπιά») καθώς και Moonrise Kingdom, Wess Anderson (2012) (Kύκλος Δ: θερινό σινεμά). Αποχαιρετούμε το 2ο κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με ένα υψηλών προσδοκιών beach party.

Κυριακή 10/8

Αναχώρηση

* Θα φιλοξενηθούν επίσης αθλητικές δραστηριότητες: τουρνουά beach soccer, beach volley καθώς και μαθήματα αυτοάμυνας/anti-rape καθώς κι ενημέρωση από τον σύλλογο για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας Αρχέλων. Τέλος σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του κάμπινγκ θα λειτουργεί καθημερινά συλλογική κουζίνα που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σίτισης έως και 150 ατόμων καθημερινά.


camping.neolaiasyriza.gr


[07/08/2014] Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, με τον ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη 7 Αυγούστου, στις 8:00 μμ, στην πλατεία Αγίου Τίτου

Εκδήλωση με θέμα το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη 7 Αυγούστου και ώρα 8:00 μμ στην πλατεία του Αγίου Τίτου, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Θέμα της εκδήλωσης είναι: «Ξεπουλάνε τη χώρα. Θα τους αφήσουμε;» και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα αναφερθεί στα θέματα των νομοσχεδίων για τα δάση και τους αιγιαλούς αλλά και στην εκποίηση δημόσιας περιουσίας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.



[07/08/2014-08/08/2014] Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο Άγιον Όρος - Πέμπτη & Παρασκευή, 7 & 8 Αυγούστου 2014

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους και συνοδευόμενος από τους Γιάννη Αμανατίδη, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Θρησκεύματα, Μάκη Λυκόπουλο, αρμόδιο της θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου του, θα επισκεφτεί την Αθωνική Πολιτεία και Μονές του Αγίου Όρους, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 7 και 8 Αυγούστου 2014.  

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



[22/08/2014] Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Τάσο Κουλαμπά


Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του κόμματος οργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Βουλευτή της ΕΔΑ στο νομό Μεσσηνίας Τάσο Κουλαμπά, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από το θάνατό του.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 22 Αυγούστου και ώρα 8:00μμ, στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Ελεήστριας στην Κορώνη.

Ομιλητές οι:

•    Ο Θανάσης Πετράκος, Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

•    Ο Ηλίας Μπιτσάνης, πρώην Βουλευτής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Ο αείμνηστος Τάσος Κουλαμπάς υπήρξε εξέχουσα φυσιογνωμία του αγροτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου, ηγέτης του σταφιδικού κινήματος στην Πελοπόννησο, στέλεχος της ΕΔΑ και βουλευτής από το 1958 μέχρι το 1961.

 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



[25/08/2014] Πρόσκληση Ο.Μ. Άργους - Μυκηνών

Μας πήραν τους μισθούς και τις συντάξεις. Μας πήραν τις δουλειές. Μας κόβουν το ρεύμα. Μας έχουν ανασφάλιστους χωρίς φάρμακα, γιατρούς και νοσοκομεία. Αφήνουν τα παιδιά μας αμόρφωτα και τα οδηγούν στη μετανάστευση.

Θέλουν να πάρουν και τα σπίτια, τα χωράφια και τα μαγαζιά μας!

Θα το επιτρέψουμε;

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Η Ο.Μ. Άργους - Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ, σας καλεί, στην ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα:

"ΕΝ.Φ.Ι.Α.- ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ."

την Δευτέρα 25/8 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αργολίδας (Κορίνθου 23) στο 'Αργος.

Θα μιλήσει ο Αλέκος Καλύβης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ


 ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. ΑΡΓΟΥΣ- ΜΥΚΗΝΩΝ



[25/08/2014-26/08/2014] Διήμερη Επίσκεψη Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ σε Καβάλα και Δράμα


Το πρόγραμμα της επίσκεψης του βουλευτή Ευβοίας και υπεύθυνου αγροτικής πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ περιλαμβάνει:


Δευτέρα 25 Αυγούστου, ΚΑΒΑΛΑ

Στις 9:00 θα επισκεφθεί το δενδροκομικό σταθμό Χρυσούπολης όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής.

Στις 12:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο στέκι της νέας πόλης.

Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου με θέμα «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική πολιτική» στο Ελαιοχώρι στη «Συγκέντρωση».


Τρίτη 26 Αυγούστου, ΔΡΑΜΑ

Στις 9.30 θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους και πατατοπαραγωγούς στο Νευροκόπι.

Στις 11.00 θα συναντηθεί με το προεδρείο των Αδέσμευτων Αγροτών Δράμας στο Φωτολίβος.

Στις 12.00 θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Ένωσης Κτηνοτρόφων της Δράμας.

Στις 1.15 θα επισκεφτεί την ΕΑΣ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ Δράμας.

Στις 3.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης.



[27/08/2014] Tελετή ορκομωσίας Νέας Περιφερειακής Αρχής

Την Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Η τελετή θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων, στις 19.00


[28/08/2014] Συνέλευση του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής


Παρακαλείστε να πάρετε μέρος στην Συνέλευση του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/8/2014 και ώρα 17:00 στα γραφεία του Κόμματος Λεωνίδου 18 και Κολωνού, στον Τρίτο Όροφο.

Η ημερομηνία μετετέθη από την αρχικά προγραμματισμένη (Τετάρτη 27/8) διότι συνέπιπτε με την Ορκωμοσία Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών  

Θέματα:

1.    Προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Κόμματος στις νέες συνθήκες.

2.    Απολογισμός του Τμήματος


Για την Γραμματεία του Τμήματος

Ο Συντονιστής
Στέλιος Παππάς



[29/08/2014] Εκδήλωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΔΡΟΥ

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΔΡΟΥ σας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση για τα διαρκώς αυξανόμενα προβλήματα, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι στην καθημερινότητά μας με θέμα:

"Οι συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών στη ζωή μας. Ο ασφυκτικός εναγκαλισμός των μνημονίων με την κοινωνία και την οικονομία της Άνδρου"

την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 στις 21:00 στο καφέ του ξενοδοχείου Νίκη στην Πλατεία Καϊρη στη Χώρα Άνδρου.


Ομιλητές θα είναι ο κ. Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτής Κυκλάδων και υπεύθυνος της ΕΕΚΕ Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Νίκος Μανιός, γιατρός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.


Τους ομιλητές θα πλαισιώσουν με παρεμβάσεις τους μέλη της οργάνωσης σε θέματα όπως: Α΄βάθμια Φροντίδα Υγείας (Κέντρα Υγείας και προβλήματα υποστελέχωσης), ΕΝΦΙΑ, Τεκμήριο Κυριότητας στις Κυκλάδες, κ.α.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα ζητήματα που ταλανίζουν καθημερινά όλους μας και να καθορίσουμε βιώσιμες λύσεις, ώστε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταφέρει να επαναθεμελιώσει τις μνημονιακά αποσαθρωμένες κοινωνικές και οικονομικές δομές των νησιών μας, με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες και δυνατότητες.

Με την ενεργή συμμετοχή όλων μας, θα μπορέσουμε να αποδεσμευτούμε από τα δεσμά των μνημονίων!



Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση cookies όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Cookies ΟΚ