Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

[22/04/2021] Εκδήλωση - συζήτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Αθήνας, για το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία - Πέμπτη 22 Απριλίου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Α` Αθήνας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση, την Πέμπτη 22 Απριλίου, στις 6.00 μ.μ., για το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με θέμα:
«Με τους υγειονομικούς, τους ασθενείς και τις τοπικές κοινωνίες σχεδιάζουμε το νέο ΕΣΥ και τη Δημόσια Υγεία στη χώρα»
Εισηγητές:

Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Γιάννης Μπασκόζος, πρώην γ.γ. Δημόσιας Υγείας

Σταμάτης Βαρδαρός, πρώην γ.γ. υπουργείου Υγείας

Πάνος Καλαράς, συντονιστής Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Χάρις Ματσούκα, γιατρός ΕΣΥ, αναπληρώτρια συντονίστρια Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Α` Αθήνας.

Θα παρέμβουν εκπρόσωποι φορέων.

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο μέιλ: syrizaathinas@gmail.com

Η εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/315005816652375

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE:

Στο facebook:

ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας

Από το Left.gr

[22/04/2021] Εκδήλωση της ΝΕ Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τις προγραμματικές θέσεις - Πέμπτη 22 Απριλίου​

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Συζητάμε και συνδιαμορφώνουμε το  σχέδιο για τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 18:00.
Εισηγητής ο Χάρης Τσιόκας, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Παρεμβαίνουν η Σκούφα Ελισσάβετ (Μπέττυ), βουλευτής Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωποι παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.

[22/04/2021] Εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας με θέμα: Πολιτισμός σε καραντίνα - Καλλιτέχνες σε απόγνωση

Εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας , με θέμα: "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ"

Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 19:30.

Ομιλητές:

Θεανώ Φωτίου - πρ. Αν. Υπουργός Κοινωνικής Πολιτικής

Κώστας Στρατής - πρ. Υφυπ/γος Πολιτισμού

Θέμης Μουμουλίδης - Σκηνοθέτης

Μάριος Αθανασίου - Ηθοποιός

Κώστας Γιαννάκης - Μουσικοσυνθέτης

Κώστας Μάντζιος - Τραγουδιστής

Όμηρος Πουλάκης - Ηθοποιός

Παρεμβάσεις:

Πάνος Παπακαλουσης : Ηχολήπτης (Μέλος Ε.Τ.Ε.Ρ)

Γεωργία Σεργίου : Καθηγήτρια μουσικής-Μουσικοθεραπεύτρια

Αριστοτέλης Ρήγας : Stand up κωμικός

Δημήτρης Αρναούτης : Τραγουδοποιός

Ιορδάνης Κουζηνόπουλος : Λαουτιέρης-Δάσκαλος παραδοσιακής μουσικής

Αλέξανδρος Βαρσανης : Ντράμερ ροκ συγκροτήματος RUSTY BONEZ

Αλεξία Πετροπούλου : Ηθοποιός - Εκδότης

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη σελίδα της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας στο facebook :

[23/04/2021] Διαδικτυακή Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νίκαιας για τα εργασιακά - Παρασκευή 23/4

Η   Οργάνωση    Μελών   ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νίκαιας διοργανώνει Διαδικτυακή Εκδήλωση την Παρασκευή 23/4 στις 7.00μμ με θέμα: «Η εργασία στο επίκεντρο» και τις λύσεις που προτείνονται στο σχέδιο θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ και αφορούν την καταπολέμηση της ανεργίας και την προστασία των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Ομιλητές:

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία- βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην εκλογική περιφέρεια Β1` Βορείου Τομέα Αθηνών

Γιώργος Πετρόπουλος, Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ

Διονύσης Τεμπονέρας, εργατολόγος -μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Μετάδοση

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την σελίδα του

Facebook ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ : https://www.facebook.com/syrizapeiraia

Και από τα site:

Left.gr: https://left.gr/

Podemos.gr: https://podemos.gr/

Μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις-γνώμες στο e mail: syrizanompirea@gmail.com

[24/04/2021] Ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση ΝΕ Ανατολικής Αθήνας: Συζητάμε μαζί σας το Πρόγραμμά μας - Σάββατο 24 Απριλίου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ διοργανώνει Ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα:

«Συζητάμε μαζί σας το Πρόγραμμά μας»

Εισηγητής: Δημήτρης Τζανακόπουλος,

Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ & Βουλευτής Α΄ Αθήνας

Σάββατο 24 Απριλίου 2021, ώρα 7:30 μ.μ.

Ζωντανή μετάδοση μέσω του Facebook:

Ν.Ε. Ανατ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δημήτρης Τζανακόπουλος

[24/04/2021] Διαδικτυακή εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ του Βορείου Αιγαίου για το πρόγραμμα Υγείας

Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ του Βορείου Αιγαίου διοργανώνουν περιφερειακή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Με τους υγειονομικούς, τους ασθενείς & τις τοπικές κοινωνίες σχεδιάζουμε το νέο ΕΣΥ & τη Δημόσια Υγεία στη χώρα.

Η εκδήλωση μας στο Facebook : https://fb.me/e/27mBNBait

Ο σύνδεσμος για να τη συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη: https://us02web.zoom.us/j/85064377406

[25/04/2021] Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου, για το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Η Νομαρχιακή  Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου  του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση, την Κυριακή 25  Απριλίου, στις 7.00 μ.μ., για το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με θέμα:

Εισηγητές:

Ανδρέας Ξανθός (βουλευτής, τομεάρχης Υγείας, τέως Υπουργός Υγείας)
    Νεκτάριος Σαντορινιός (βουλευτής, τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τέως αν. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής)
    Πάνος Καλαράς, (συντονιστής Τμήματος Υγείας)

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που πραγματοποιείται πανελλαδικά, μετά την παρουσίαση του προγράμματος Υγείας του κόμματος και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/syrizavoreiasdodekanisou