Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

[17/10/2021] Ανοιχτή εκδήλωση της ΟΜ Σαρωνικού του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σαρωνικού διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Ηρώων στην Ανάβυσσο με θέμα: "ΔΕΗ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ".

Με εισηγητή τον Πάνο Σκουρλέτη βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και ευρύτερα την κοινωνία για να συζητήσουμε μαζί τους τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. και όλα τα σοβαρά διακυβεύματα, τις πολιτικές εξελίξεις, τα αντιλαϊκά νομοσχέδια της κυβέρνησης που πλήττουν το εισόδημα των πολιτών και καταλύουν τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα υγειονομικά μέτρα και τις προφυλάξεις που προβλέπονται.

[18/10/2021] Αναβάλλεται για τις 18 Οκτωβρίου η εκδήλωση – συζήτηση του Τμήματος Δικαιωμάτων της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με θέμα: «Αριστερά, Σωφρονιστικά Συστήματα, Δικαιώματα»

Αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση του Τμήματος Δικαιωμάτων της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με θέμα «Αριστερά, Σωφρονιστικά Συστήματα, Δικαιώματα» λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/10/2021 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Ανοιχτή, δια ζώσης, εκδήλωση – συζήτηση του Τμήματος Δικαιωμάτων της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με θέμα «Αριστερά, Σωφρονιστικά Συστήματα, Δικαιώματα».

Ομιλητές:
• Χαρίλαος Ζαννίδης, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών - Πρώην διευθυντής φυλακών
• Ελευθερία Παππά, Κοινωνική Λειτουργός, Υπεύθυνη ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, MEd, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών
• Ανθή Καρατράντου, MEd, MSc, PhD Ε.ΔΙ.Π. Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Πανεπιστημίου Πατρών
• Νίκος Παρασκευόπουλος, Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης
• Πάνος Λάμπρου, Υπεύθυνος Τομέα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Παρεμβαίνουν:
• Δώρα Αντωνακοπούλου, Φιλόλογος - Εθελόντρια Εκπαίδευσης Κρατουμένων
• Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλεύτρια Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
• Κώστας Μάρκου, Βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει συλλογή ειδών γραφικής ύλης (τετράδια, στυλό, κλπ) για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των κρατουμένων στο Σχολείο του Καταστήματος Αγίου Στεφάνου.

[18/10/2021] Aνοιχτή συζήτηση των Ο.Μ. Μεταμόρφωσης – Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδώνας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Οι Ο.Μ. Μεταμόρφωσης – Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδώνας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιούν, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, Δημόσια ανοιχτή συζήτηση για:

•  Την Ακρίβεια
•  Τις Εργασιακές Σχέσεις

·         Πάνος Σκουρλέτης

·         Κώστας Ζαχαριάδης

·         Δημήτρης Σακελλάρης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θεατράκι Αττικής (Οδού Γέφυρα Μεταμόρφωσης, έναντι Tennis House).

[22/10/2021] Αναβάλλεται για τις 22 Οκτωβρίου η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας για τα αγροτικά θέματα

Η προγραμματισμένη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μεσσηνίας και της Οργάνωσης Μελών Δήμου Μεσσήνης για τα αγροτικά προβλήματα, για αύριο (15/10) στο “Cafe Ideal”, στο Πάρκο Μεσσήνης, με ομιλητές τους Σταύρο Αραχωβίτη και Αλέξη Χαρίτση, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, αναβάλλεται για τη ερχόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 7μμ στον ίδιο χώρο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας και η Οργάνωση Μελών Δήμου Μεσσήνης, διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ., στο “Cafe Ideal”, στο Πάρκο Μεσσήνης. Συζητάμε με την Κοινωνία για τα αγροτικά προβλήματα, για την εναλλακτική μας πολιτική, για ένα καλύτερο αύριο.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
• Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής Λακωνίας, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
• Αλέξης Χαρίτσης, Βουλευτής Μεσσηνίας,Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Παρεμβάσεις θα κάνουν εκπρόσωποι αγροτικών φορέων του νομού.

* Στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

[22/10/2021] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΟΜ Ηρακλείου Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την Παρασκευή 22/10

Η ΟΜ Ηρακλείου Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: “Συζητάμε με την Κοινωνία για τα μεγάλα προβλήματα για την εναλλακτική πολιτική για ένα καλύτερο αύριο”.

Πάνος Σκουρλέτης- βουλευτής Επικρατείας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Γιώργος Κατρούγκαλος, βουλευτής Βόρειου τομέα Αθήνας, Τομεάρχης Εξωτερικών

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο Ηλέκτρα Αποστόλου, (Κουντουριώτου 18Α & Νεότητας, Νέο Ηράκλειο) τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διάδοσης του COVID-19.