Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

[18/10/2019] Στην Λειβαδιά ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Λειβαδιά, θα μιλήσουν αύριο, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Η εκδήλωση, με θέμα «Η αριστερά και ο προοδευτικός κόσμος μπροστά στις νέες συνθήκες», θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο συνεδριακό κέντρο «Χρ. Παλαιολόγος» στην Κρύα Λιβαδειάς.

[18/10/2019] Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Σπάρτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σπάρτης (κεντρική πλατεία).

Ομιλητές:
• Αραχωβίτης Σταύρος
• Μπίστης Νίκος

[20/10/2019] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Λευκάδα με ομιλητή τον Πάνο Σκουρλέτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στη Λευκάδα.

Ομιλητής ο Πάνος Σκουρλέτης, Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ – ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ