Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

[25/04/2018] Ανοιχτή εκδήλωση της Ο.Μ. Σύριζα Κορυδαλλού με θέμα: Οι προκλήσεις της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας σήμερα

Η Ο.Μ. Σύριζα Κορυδαλλού προσκαλεί τα μέλη της, φίλες και φίλους, συντρόφισσες και συντρόφους, την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 19.00 στα γραφεία της Ο.Μ. Κορυδαλλού (Πλατεία Ελευθερίας), σε συζήτηση με θέμα "Οι προκλήσεις της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας σήμερα", με εισηγητή τον σύντροφο Κώστα Δουζίνα, πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

[26/04/2018] Εκδήλωση των τοπικών Ο.Μ. και της Οργάνωσης Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας με ομιλητή τον Κ. Γαβρόγλου

Οι τοπικές Οργανώσεις Μελών και η Οργάνωση Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας πραγματοποιούν εκδήλωση – συζήτηση,

την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. , με θέμα: «Οι Δημοκρατικές –Ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία».

Ομιλητής ο Κώστας Γαβρόγλου, υπουργός Παιδείας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», Κύπρου 68, Πλατεία Δημαρχείου,  Αργυρούπολη.

[26/04/2018] Ανοιχτή εκδήλωση της ΝΕΒΑ και της ΟΜ Μεταμόρφωσης με ομιλητή το Ν. Παππά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεταμόρφωσης συνδιοργανώνουν ανοιχτή  εκδήλωση

την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης (Γκινοσάτη και Πλαστήρα)

Θέμα: «Δίκαιη Ανάπτυξη»

Ομιλητής ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

[28/04/2018-29/04/2018] Διημερίδα του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΕΑ με θέμα: «Μέτωπο φεμινιστικής δράσης για το τέλος της ανοχής στην έμφυλη βία»

Η εκδήλωση στο facebook

Το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου ΣΥΡΙΖΑ και το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) συνδιοργανώνουν διημερίδα με θέμα:

"Μέτωπο φεμινιστικής δράσης για το τέλος της ανοχής στην έμφυλη βία"
Σάββατο & Κυριακή 28 & 29 Απριλίου 2018
Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50)

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, με ομιλίες και παρεμβάσεις, σημαίνουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αρχείο εκδηλώσεων