Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

Απρίλιος 2020

01/04/2020

Μ. Χατζηγιαννάκης: Πολλές επιχειρήσεις με περισσότερους του ενός ΚΑΔ έχουν αποκλειστεί από τα μέτρα στήριξης

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: “Η κυβέρνηση στηρίζει ιδεοληπτικά με τις πολιτικές της, εν μέσω πανδημικής κρίσης, κυρίως τους "έχοντες και κατέχοντες"

Ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την άμεση πληρωμή αποζημιώσεων ΕΛΓΑ στους αγρότες της Μαγνησίας

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την καταπολέμηση της πανδημίας και τη στήριξη εργασίας και οικονομίας - βίντεο

Δήλωση του Γιώργου Παπαηλιού, βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ - Στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης του πρωτογενή τομέα -ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τη λήψη μέτρων για την οικονομική στήριξη γεωτεχνικών

Ανοικτή επιστολή της βουλευτού Β΄ Πειραιά Ν. Κασιμάτη προς την Ελληνική Δημοκρατία για την κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Γ. Βαρεμένος: Ψέματα και άλλες non-paperολογίες

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία κατοίκων και αιτούντων ασύλου στη Μόρια

Σ. Βαρδάκης: Μαύρο Πάσχα για αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας. Καμία στήριξη από την Κυβέρνηση για τον πρωτογενή Τομέα

Επιστολή 82 Ευρωβουλευτών στον Επίτροπο Σμιτ για τη δημιουργία κοινοτικής νομοθεσίας για τους εργαζομένους σε πλατφόρμες

Ερώτηση 55 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση ανάγκη για εξειδικευμένα μέτρα στήριξης των καλλιτεχνών

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την λήψη μέτρων για την οικονομική στήριξη γεωτεχνικών

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό της Περιφέρειας Ηπείρου από την Προκήρυξη για 1.300 Εποχικούς Πυροσβέστες

Θεματικές ενότητες

Αγροτική Πολιτική, Αθλητισμός, ΑμεΑ, Αυτοδιοίκηση, Βιομηχανία - Ανάπτυξη, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελληνισμός της Διασποράς, Ενέργεια, Εξωτερική - Αμυντική Πολιτική, Εργατική Πολιτική, Ευρωπαϊκή Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις, Κοινωνική Πρόνοια, Μεταναστευτική Πολιτική - Προσφυγικό, Μεταφορές, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Ναυτιλία, Οικονομική Πολιτική, Παιδεία, Περιβάλλον, Πολιτισμός, Προστασία του Πολίτη, Σώματα Ασφαλείας, Τουρισμός, Υγεία, Υποδομές, Φεμινιστική Πολιτική, Ψηφιακή Πολιτική

Αρχείο