Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

Δεκέμβριος 2021

02/12/2021

Γ. Πούλου: Ανίκανη η κυβέρνηση Μητσοτάκη να πείσει τους ανεμβολίαστους πολίτες, τους εκβιάζει τώρα με το χαράτσι των 100 ευρώ!

Ν. Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή εμφανίστηκε ως αρνητής της πραγματικότητας και της επιστήμης

01/12/2021

Αλ. Τσίπρας: Η χώρα βρίσκεται εν μέσω διπλής πανδημίας, κορωνοϊού και ακρίβειας

Π. Πολάκης: Μ’ αυτή την τροπολογία των 100 € πιάσατε πάτο και αποτελεί σημείο στροφής της πτώσης της κυβέρνησης ΝΔ

Αλ. Τσίπρας: Αυτό δεν είναι υποχρεωτικότητα, είναι οικονομικός εκβιασμός για τους αδύναμους και δυνατότητα εξαγοράς του δικαιώματος άρνησης για τους ευκατάστατους

Γ. Πούλου: AIDS ένας ιός που επιμένει!

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στο νομό Κοζάνης

#WorldAidsDay / Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ #loatkiplus: Αλλαγή προγράμματος πρόληψης και ελέγχου του ιού HIV - Αποστιγματοποίηση τώρα

Σ. Φάμελλος: Πρόχειρη, χωρίς επιστημονική απόφαση και ακραία η εισήγηση για τα 100 ευρώ

Θ. Ξανθόπουλος: Η κυβέρνηση σε αυτές τις τραγικές συνθήκες της πανδημίας επιλέγει να μην ενισχύσει το ΕΣΥ-Δεν εξάντλησε το όρια πειθούς στο εμβολιασμό

Νοτοπούλου- Αυλωνίτης: Κραυγή αγωνίας εκπέμπουν οι ξεναγοί της χώρας

Χ. Γιαννούλης: Με κάθε μέσο η ΝΔ επιδιώκει να μείνουν στο σκοτάδι οι πολιτικές ευθύνες για τη λίστα Πέτσα

Δ. Αυγέρη: Νομοθετείτε για να γεμίζετε ιδιωτικές τσέπες, ενώ σταματάτε και τα έκτακτα χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία - Πού είναι οι συμβάσεις με τους κλινικάρχες;

Γ. Ψυχογιός: Αδράνεια της Κυβέρνησης με τρην πανδημία, που έχει ουσιαστικά παραιτηθεί και αρκείται σε επικοινωνιακή διαχείριση

Σ. Φάμελλος: Υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες εντός Ελλάδας για τη σημερινή κρίση ακρίβειας στην ενέργεια

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τραυματισμός φωτορεπόρτερ και εθελοντή πυροσβέστη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης στο Μαρούσι την 05.11.2021

Ερώτηση 37 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πειθαρχικές διώξεις έναντι συνδικαλιστών του Πυροσβεστικού Σώματος

Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ: Νεοδημοκρατική φιέστα στο ΣΕΦ στην ημερίδα με τίτλο «Προσβασιμότητα παντού», με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα εορτασμού Ατόμων με Αναπηρία

Στ. Αραχωβίτης: «Το ΥΠΑΑΤ στην χώρα των θαυμάτων: Είμαστε ικανοποιημένοι από την πληρωμή, οι αγρότες μας δίνουν συγχαρητήρια»! - βίντεο

Γ. Αμανατίδης: Εξοντωτική, αναποτελεσματική και αντισυνταγματική η πολιτική επιλογή προστίμων του κ. Μητσοτάκη - ηχητικό

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ανύπαρκτη η κοινωνική στεγαστική πολιτική στο Ταμείο Ανάκαμψης. Καμία μέριμνα για την στέγαση των πιο αδύναμων και μεσαίων στρωμάτων.

Π Σκουρολιάκος: Τι συμβαίνει με το μουσειακό αμφιθέατρο του πρώην Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΠΝΑ);

Γ. Μπούρνους: Παραμένουμε σε εγρήγορση, για να αναδεικνύουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας και να πιέζουμε για την άμεση επίλυσή τους

Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Flash Δυτικής Μακεδονίας

Αλ. Τσίπρας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Ενημέρωση της κοινωνίας, δουλειά στα σχολεία και σύγκρουση με τον ανορθολογισμό

Α. Μιχαηλίδης: Ο νεοφιλελεύθερος διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες - βίντεο

Υιοθετήθηκαν κρίσιμες θέσεις της Έλενας Κουντουρά στο σχέδιο έκθεσης για την «Έμφυλη Βία στο Διαδίκτυο» των Επιτροπών FEMM και LIBE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Η Ρένα Δούρου στην κινητοποίηση για το Νοσοκομείο Αγ. Βαρβάρα: Διεκδικούμε το αυτονόητο, η λειτουργία του Νοσοκομείου να μην είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη για την προστασία των πολλών

Αλ. Χαρίτσης: Προϋπολογισμός 2022, ένα κυβερνητικό άλμα στο κενό

Κ. Αρβανίτης: Η κυβέρνηση να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στην καταγγελία των New York Times και όχι αόριστες διαρροές

Ο Γιάννης Μπουρνούς συμμετείχε στο 5ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ στις Βρυξέλλες

Δ. Τζανακόπουλος: Πινοσετικής έμπνευσης το μέτρο Μητσοτάκη - Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της κατάστασης, είναι πλέον εγκληματικά επικίνδυνος για την κοινωνία

Γ. Μπαλάφας: Ο κόσμος πρέπει να πειστεί ότι ο εμβολιασμός αφορά τη ζωή του και όχι την τσέπη του

Κ. Μάρκου: Αρνητές της πραγματικότητας τα κυβερνητικά στελέχη - βίντεο

Α. Τριανταφυλλίδης: SOS από τη Θεσσαλονίκη – Ο φετινός πιο «μαύρος» από τον προηγούμενο Νοέμβριο - βίντεο

Ερώτηση Μπουρνού-Αναγνωστοπούλου: Απαράδεκτη και περίεργη η αποξήλωση της έκθεσης για την ιστορία της οικογένειας του Χαλίμ Μπέη στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυτιλήνης

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ανησυχητικές εξελίξεις για την πορεία του έργου της υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θα εξαιρεθούν οι καλλιέργειες ρυζιού και οσπρίων από τη συνδεδεμένη ενίσχυση;

Σ. Αναγνωστοπούλου: Η κυβέρνηση στοχοποιεί τους ηλικιωμένους απέναντι στους θανάτους

Π. Πέρκα: Στρατηγικές επενδύσεις εκτός σχεδιασμού συμβάλλουν σε νέες κρίσεις - βίντεο

Χρ. Γιαννούλης: Εκτός από την πανδημία κινδυνεύουμε και από την αναξιοπιστία της κυβέρνησης Μητσοτάκη - βίντεο

Τροπολογία βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γ. Γκιόλα σχετικά με την παραχώρηση χρήσης ελεύθερων και μη οικοδομήσιμων χώρων οικοπέδων του ΤΑΧΔΙΚ σε Δήμους