Αγγελακόπουλος Απόστολος

Γεννήθηκε στη Παναγιά Δομοκού στις 7/3/1969 και είναι μόνιμος κάτοικος Λαμίας. Παντρεμένος με τη Μαρία Καραζήση με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Ευθυμία
(τελειόφητη της κτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) και την Χρυσάνθη (τελειόφοιτη του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας). Επαγγελματίας Αυτοκινητιστής από το 1998. Εκλεγμένος στο Σύλλογο επαγγελαμτιών αυτοκινητιστών φορτηγών Λαμίας και περιχώρων από το 2007-2010 σαν αντιπρόεδρος και από το 2010 έως σήμερα πρόεδρος. Από το 2010-2019 αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2018 δεύτερη θητεία αντιπρόεδρος στο Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων-Εμπορευματικών Μεταφορών. Μέλος του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία στην Ο.Μ. Νότιας Λαμίας. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του 2019 με το συνδυασμό “Στερεά Υπεροχής” με επικεφαλής τον Δ. Αναγνωστάκη. Σύνεδρος στο 3ο Συνέδριο του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία.