16/03/2024

Χάρης Μαμουλάκης: Πόσοι άλλοι υποψήφιοι της ΝΔ έχουν στην κατοχή τους, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών από το Υπουργείο Εσωτερικών;

Το σκάνδαλο διάθεσης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων Ελλήνων πολιτών από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης με καλεσμένο τον Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, στο OPENtv και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» με τους δημοσιογράφους Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη, το πρωί του Σαββάτου 16/3.

Ο Χάρης Μαμουλάκης επικεντρώθηκε στην μεγάλη εικόνα, την αίσθηση ιδιοκτησίας του κράτους από το κόμμα της ΝΔ και μάλιστα χωρίς κανέναν ενδοιασμό και αναρωτήθηκε πόσοι άλλοι υποψήφιοι της ΝΔ έχουν στην κατοχή τους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών, από το Υπουργείο Εσωτερικών. Τόνισε επίσης ότι αν είχε συμβεί κάτι ανάλογο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός, επεσήμανε τις ευθύνες της πολιτικής προϊσταμένης του Υπουργείου, της Υπουργού Νίκης Κεραμέως και αναρωτήθηκε γιατί ακόμη παραμένει στη θέση της.

.