ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

10/04/2019

Γ. Λαζαροπούλου: Θα πρέπει οι δυνάμεις της ακροδεξιάς να τεθούν σε απομόνωση

Γ. Λαζαροπούλου: Θα πρέπει οι δυνάμεις της ακροδεξιάς να τεθούν σε απομόνωσηΣημεία συνέντευξης της υποψήφιας ευρωβουλευτή στην τηλεόραση του Kontra Channel

Σε τηλεοπτική συζήτηση μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές από Ν.Δ. και Λ.Α.Ε. και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της Αθήνας», παραβρέθηκε χθες Τρίτη 9-4-2019, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Λαζαροπούλου στο Kontra channel.

Η κα Λαζαροπούλου είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα-πρώην Εθνοdata, πρωτοστάτησε στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων εργολαβικών εργαζομένων στις Τράπεζες καθώς και η ίδια εργάστηκε υπό αυτό το καθεστώς για 10 χρόνια πριν την ένταξή της στην Εθνική Τράπεζα. Στη διάρκεια της συζήτησης μίλησε για την ανάγκη ενός νέου Κοινωνικού Συμβολαίου για την Ευρώπη με προτεραιότητες τα εργασιακά δικαιώματα και το κοινωνικό κράτος, βασισμένο στην ισότητα και τη δικαιοσύνη.

Τόνισε ότι οι επικείμενες Ευρωεκλογές είναι από τις πιο κρίσιμες γιατί θα κρίνουν τον συσχετισμό δυνάμεων στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο, στο οποίο θα πρέπει οι δυνάμεις της ακροδεξιάς να τεθούν σε απομόνωση.

Επεσήμανε ότι η  υποψηφιότητά της προσπαθεί να αναδείξει ένα άλλο πρόσωπο του συνδικαλισμού, αυτού που δίνει σκληρούς αγώνες για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και προσπαθεί να διασώσει το συνδικαλιστικό κίνημα από την απαξίωση και την παρακμή στην οποία έχει περιέλθει.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Το συνολικό πρόγραμμα τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία